asta am zis si eu cand l-am jucat,motion blur-ul,miscarile personajului,atmosfera sunt aproape identice cu cele din Lost Planet...oricum e mult peste LP:D
Printable View
asta am zis si eu cand l-am jucat,motion blur-ul,miscarile personajului,atmosfera sunt aproape identice cu cele din Lost Planet...oricum e mult peste LP:D
Foarte bun demo-ul, atmosfera, actiune, control, cut-scenes, totul e la locul lui. Cum spuneam nu ma asteptam ca acest joc sa faca asa valuri si totusi iata ca e posibil sa fie unul din cele mai bune jocuri iesite in 2010. Revin cu precizarea, sint uimit de cit de atenti au fost developerii la detalii, ma refer la detaliile mici, animatii minore cum ar fi schimbul de arme, scoaterea castii, slow motion-ul foarte bine realizat, animatia la alunecare, etc. In concluzie este un joc frumos, frumos la modul artistic.
Acuma-l iau și eu pe 360. Sper să fie așa cum cred și vreau eu :p - că de nuuuuuuuu! :-w
Nu stiu ce tot o tineti cu Lost Planet... Ce treaba au merele cu perele? De la controlul personajului, atmosfera, grafica etc. totul este diferit. Ah da, au ceva in comun: 3rd person shooter.. :wall:
...@-) - �ncă din menu screen am avut palpitații (excelentă muzica). Am umblat prin opțiuni...am văzut că are Japanese (un mare plus) și nu așa...că tot. Apoi am intrat �n joc (�ncă sunt �n joc) și din primele secunde...din primii pași făcuți mi-am dat seama că e un MUST BUY 4 ME! Control...excepțional (impecabil). No așa da! Astea-s jocuri.
Vai de mine! :bomberman::bomberman::bomberman:- Wooooooooooooooooooooooooo! :witch:
Efectiv mă joc și-mi vine să pl�ng :bomberman::cheerjump:
Gata!
*p.s.
Ce era super tare, dar deja mă �ntind, ca personajul principal să fie femeie. Era...nebunie! Era Vanquish fea. Alisa =D>
Poate o fi vreun skin cu Bayonetta :evil:... Who knows?
Demo-ul e ub3r ub3r l33t!
Super atmosfera!
Singurul lucru destul de nasol la jocul asta e data de lansare: 22 Octombrie. Parca au ales o perioada prea aglomerata, in octombrie - noiembrie lansandu-se MoH, CoD:BO, GT5, Cataclysm (deh...). Daca il amanau pana in Decembrie era perfect.
Da nici nu mai stiu ce sa fac:(((((((( Acuma imi iau 2 jocuri, mai vechi, halo odst si too human. Si, o sa imi iau assassins creed b. Credeti ca merita mai mult asta? Sau poate totusi reusesc sa strang bani pentru amandoua, pentru ca demo-ul la asta m-a lasat cu gura cascata:| Cica are kinect suport pentru meele attack:| Deci, intr-un fel, te joci obisnuit cu controlleru in mana, si cand vine unu in fata ta si ii dai un pumn in fata.:P
Tocmai ce am iesit si eu din demo si nu pot sa zic decat ca mi-a placut.. este putin haotic, dar slide-ul si melee attack sunt de nota 10.. daca se imbina si cu o poveste decenta nu are de ce sa nu fie un joc foarte bun.. si eu la inceput l-am comparat cu Lost Planet 2, dar mi se pare mai bine realizat Vanquish.. cu alte cuvinte: bravos ! :)
...cu riscul de a mă repeta: vă rog �ncercați DEMO-ul cu totul setat pe japoneză. Să vedeți cum efectiv e alt joc :x
Ronan s-a nascut continent gresit. A gresit barza adresa. :D
---------- Post added 03-09-2010 at 06:51 AM ----------
M-am apucat sa postez la 6 dimineata si am halit un "pe". :P
Jocul arata bine sa vedem putin si povestea si mp :)
Pana si ca versiune demo jocul este un must have :).