crezi ca mai sta vreunu pe forum, daca a aparut demo? daca a aparut faceti si voi niste screenuri/videouri :D sa avem si noi la ce sa salivam :))
Printable View
crezi ca mai sta vreunu pe forum, daca a aparut demo? daca a aparut faceti si voi niste screenuri/videouri :D sa avem si noi la ce sa salivam :))
daca a aparut pe xbox, nu are fi normal (defapt ce e normal pe lumea asta?) , sa apara si pe PS3?
EU zic sa facem si un campionat online cu membrii de pe CG cand apare , sa profitam cat mai mult de pe urma MP-ului . :>
buna idee :D , i`m in :))
ok, no demo pe XBL cat despre campionat eu zic sa avem rabdare fiindca eu unul nu am jucat Ultimate Ninja Storm 1 si inca nu stiu care e treaba cu gameplay-ul, si nu cred ca sunt singurul.
Eu ma bag.Problema e ca trebuie sa facem pentru PS3 si Xbox.
Insa ne descurcam noi.
exact
ma bag si eu in lupta >:)
hooo sa apara :))
I'm in :D.
1. Ar fi bine sa-l incepem cam la vreo 2-3 saptamani dupa lansare ( daca nu o luna ), deoarece nu toti dau precomanda + ca cei cu Xbox trebuie sa joace pana cand scapa de stadiul de incepatori :) ( nu mai spun ca sunt si la ps3 forumisti in aceeasi situatie ).
2. In functie de cati ne strangem, sa cadem la o intelegere cumva sa nu fie aceleasi caractere de 2 ori, deoarece nu cred ca ne adunam mai multi de 10-11 jucatori ( avand in vedere ca sunt de 4-5 ori mai multe caractere ).
3. Sa vorbim de campionat mai tarziu, ca pana in septembrie-noiembrie mai sunt cateva luni :)).
PS: In legatura cu demo-ul, I'm sorry, my bad. Cred ca m-am lasat dus de val si n-am mai verificat stirea :D.
La punctul 2 sunt de acord cu tine, sunt vreo 40 de personaje, asa ca ar fi frumos sa nu jucam toti cu aceleasi personaje. >_>
I'm in!
Dar cateva sugestii :
1. Sa fie dupa lansare la ceva timp, sa ne obisnuim cu el, chiar 2 luni.
2. Ar fi frumos ca la inceput sa ne alegem cate un personaj fiecare si sa ramanem cu el pana la sfarsit sa nu il schimbam, e mai intersant asa.
3. Sa fie pe amandoua platformele pentru ca eu/ RazvyLord etc.. am vrea pe PS3, Honord etc.. vor pe 360 .
4. Premii , ceva ? Sau jucam doar asa... ?
Pana atunci, mai joc demo-ul la primul .:)
1. Total de acord, insa cred ca o luna e de ajuns
2. Normal ca asa o sa facem, e cel mai fair play
3. Sper sa mai apara oameni cu X360 >.>
4. Nu cred ca ar conta premiile
3. daca nu apar, your the winner ;)) , sunt sigur ca vor mai aparea:-?
4. experienta si distractie sunt premiile :D
Si in legatura cu personajele, m-am uitat la lista si mi s-ar parea corect sa jucam cu ele in forma standard, ca de ex. Naruto are 4 forme, si Tailed Naruto Uzumaki si Sage Mode nu mi s-ar parea corect cineva sa il aiba si altcineva sa il aiba standard.
stai mai intai sa vedem daca e ca la accel 3, caracter separat, cum e sage mode naruto, sau daca e cum era la accel 2, sa tii apasat pe R1 sau L1, si apare alta forma :-?
Mie imi pare rau de Awakening Mode :( , era chiar foarte potrivit. In legatura cu varianta standard... sa zicem ca il iau pe Naruto si vreau sa ma transform in Four Tailed, insa el se transforma doar in Sage Mode, Four Tailed Naruto Uzumaki fiind separat... Atunci ce fac? Nu-mi mai iau caracterul dorit?
Daca variatiile sunt separate, adica in lista de personaje ai mai multi Naruto, il iei pe cel atandard, daca se transforma in timpul meciului nu are nimic.
---------- Post added 05-07-2010 at 12:26 AM ----------
Scuzati double-postul, dar am vazut ceva ciudat in lista lui RazvyLord :
"Nine-Tailed Naruto Uzumaki"
Cum vine asta ? Asta e bijuu-ul intreg, niciodata nu a facut Naruto asta, maximul a fost Eight-Tailed.