Tipul joaca destul de mult, cred ca este noua lui pasiune, sa ajute pe alti isa termine joculProblema e ca nu stiu cum ai sa te intelegi tu cu el, pt. ca nu vorbeste engleza. De altfel, poti vorbi cu fratele meu, il cunosti din Killzone2. si el are trofeul de platina
RonanN1 - nu ma deranjeaza deloc lumea din RE5, cu exceptia unui cuplu minune (baiat+fata) care sunt pur si simplu de neinvins. Ei nu fac nimic altceva decat sa faca cateva puncte cat sa iti depaseasca echipa ta, iar apoi se urca pe cel mai inalt punct de pe harta. Believe me, devine frustrant rau. In Team Slayers nu ma deranjeaza daca adversarii decid sa atace. Cand am amintit de artificiul din postul anterior, am facut referire la altceva. Cu inca doi jucatori in preajma, este aproape imposibil sa faci un combo de 40, chiar daca acestia nu te ataca, iti fura "prada".
Am decat 2 platine, dar le-am obtinut prin munca grea. Nu am trisat sub nici o forma. Eu inca ma chinui sa fac toate medaliile la Killzone 2(cel cu avionasul este frustrant)
Bookmarks