Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 27 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 421 to 440 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #421 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Nu mai vrea sa joace putin sa le fac si eu?
    Tipul joaca destul de mult, cred ca este noua lui pasiune, sa ajute pe alti isa termine jocul Problema e ca nu stiu cum ai sa te intelegi tu cu el, pt. ca nu vorbeste engleza. De altfel, poti vorbi cu fratele meu, il cunosti din Killzone2. si el are trofeul de platina

RonanN1 - nu ma deranjeaza deloc lumea din RE5, cu exceptia unui cuplu minune (baiat+fata) care sunt pur si simplu de neinvins. Ei nu fac nimic altceva decat sa faca cateva puncte cat sa iti depaseasca echipa ta, iar apoi se urca pe cel mai inalt punct de pe harta. Believe me, devine frustrant rau. In Team Slayers nu ma deranjeaza daca adversarii decid sa atace. Cand am amintit de artificiul din postul anterior, am facut referire la altceva. Cu inca doi jucatori in preajma, este aproape imposibil sa faci un combo de 40, chiar daca acestia nu te ataca, iti fura "prada".

Am decat 2 platine, dar le-am obtinut prin munca grea. Nu am trisat sub nici o forma. Eu inca ma chinui sa fac toate medaliile la Killzone 2 (cel cu avionasul este frustrant)

2. #422 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Se mai alatura cineva? Am jucat azi cu Clumunari si m-a ajutat la doua trophies. Mai am nevoie de cele pentru Team.

3. #423 SP
    Junior Member ssj681520's Avatar

Chris

Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Am terminat jocul de 2 ori pana acuma si am facut la un pistol upgrade pana la 60 de gloante...si nimic...
    ori tu care ai terminat jocul de 2 ori daca nu altcineva ma poate ajuta si pe mine cu ceva? daca da intrebarea este urmatoarea?:

sunt la capitolul 6-3 in hangar unde ma bat cu christ nustiu cred k este ultima faza dak nu oricum este grea i-am dat toate bazucile raman fara bazuci ptr akolo cand urca sus munitia se termina si ea de batut ii mai tot dau cate un pumn un contraatac insa nustiu nu merege ma poate ajura cineva nustiu cum sa mai trec akolo va rog niste sfaturi ceva

4. #424 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by ssj681520 View Post
    sunt la capitolul 6-3 in hangar unde ma bat cu christ nustiu cred k este ultima faza dak nu oricum este grea i-am dat toate bazucile raman fara bazuci ptr akolo cand urca sus munitia se termina si ea de batut ii mai tot dau cate un pumn un contraatac insa nustiu nu merege ma poate ajura cineva nustiu cum sa mai trec akolo va rog niste sfaturi ceva
    Ha? Ce? Cum?

5. #425 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Ha? Ce? Cum?
    Se refera la ante-penultima lupta cu Wesker bietul de el. Iarta-l, nu a dat pe la scoala anul asta.

6. #426 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Acum a terminat cu nick-urile din CS și a trecut pe nick-uri din Dragonball Z/GT.

7. #427 SP
    Member andreips3's Avatar
    pai k sa treci de ala inciarca sa spargi niste cuti p`akolo k trebe sa gaseshti munitiune pentru bazuci

Ce nota primesc?

8. #428 SP
    Member slabunator's Avatar
    off: king, de cand ai devenit asa rautacios? lol

on: haideti sa ne incingem la un versus

9. #429 SP
    Manager paul's Avatar
    Uita-te la videoul asta si o sa vezi cum trebuie procedat:

10. #430 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Joaca cineva Mercenaries pe X360?

11. #431 SP
    Junior Member ssj681520's Avatar
    ms molt ptr video ... as ramane dator daca te-as putea ajuta cu ceva

---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------

gata am reusit sa trec de acesta faza multumesc inca odata ptr ajutorul primit nu cred ca mas fi descurcat altfel

12. #432 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Lumea asta,se distruge...

13. #433 SP
    Member Istrate's Avatar
    Revin dupa o lunga absenta. Am terminat de curand Biohazard V la Easy impreuna cu un prieten, si de asemenea, modul Mercenaries cu nota B pe toate hartile. Am cateva nelamuriri. Cand imi deblocheaza celelalte personaje pentru Mercenaries, caci momentan ii am doar pe Chris si Sheva. De asemenea, am activat Infinite ammo pentru pistol, numai ca nu inteleg de ce doar unul dintre cei doi (de obicei Chris) are aceasta optiune. Eu, care de obicei jucam cu Sheva, raman cu optiunea deafault, pe cand colegul meu se bucura de infinite ammo.

14. #434 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Revin dupa o lunga absenta. Am terminat de curand Biohazard V la Easy impreuna cu un prieten, si de asemenea, modul Mercenaries cu nota B pe toate hartile. Am cateva nelamuriri. Cand imi deblocheaza celelalte personaje pentru Mercenaries, caci momentan ii am doar pe Chris si Sheva. De asemenea, am activat Infinite ammo pentru pistol, numai ca nu inteleg de ce doar unul dintre cei doi (de obicei Chris) are aceasta optiune. Eu, care de obicei jucam cu Sheva, raman cu optiunea deafault, pe cand colegul meu se bucura de infinite ammo.

Trebuie sa faci minim "A"pe toate hartile pentru a debloca toate personajele. S FTW!

15. #435 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai ce am terminat si eu resident evil 5 si vreau sa ma apuc din nou de el dar cu un partener care sa ma ajute in obtinerea unor trofee.Se ofera vreo cineva ?

16. #436 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ma ofer eu, dar nu stiu daca astazi ca trebuie sa mai iau 9 ****in' shards la inFamous O sa iau fiecare oras la puricat...cred ca o sa innebunesc

17. #437 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Fa-ti loc in lista de prieteni ca am incercat sa te adaug si imi zice ca esti full.
    PSN ID meu este cRisTTi (e si la semnatura)

P.S: Am scos platinum la inFamous asa ca sunt liber
    P.S2 : Ai rabdare sa stai dupa mine sa caut BSAA emblems si comori?ca in primu run nu m-a preocupat asta, dar acum...lol

18. #438 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am rabdare ca va trebui si tu sa ai rabdare sa fac acelasi lucru .

19. #439 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Vrea cineva sa joace RE5 cu mine in co-op, cineva care are timp si vrea?

20. #440 SP
    Member slabunator's Avatar
    eu caut pe cineva pt

Un Run pe PRO
    Mercenaries -Deblocat Caractere
    VS

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 27 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 ... LastLast