In sfarsit mi-am luat si eu o consola..... ma c-am saturasem de PC . :D
*Xbox360 Arcade + HDD 20GB+ Forza Motorsport 3 + Banjo Kazooie N & B*
Attachment 65164
Printable View
In sfarsit mi-am luat si eu o consola..... ma c-am saturasem de PC . :D
*Xbox360 Arcade + HDD 20GB+ Forza Motorsport 3 + Banjo Kazooie N & B*
Attachment 65164
XBLA Games update!
- AQUA - 800:mspoints:
http://www.youtube.com/watch?v=qNrBvuhL_b0&fmt=22
Mor! =D>
Muzică ZC =D>
Gameplay ZC =D>
Story ZC =D>
Multiplayer ZC =D>
Items/weapons ZC =D>
Atmosferă ZC =D>
...are un feeling extraordinar. This might sound crazy dar mă duce cu g�ndul la Bioshock B-) (are așa...o atmosferă apăsătoare, iar audio logu-urile sunt IDENTICE cu cele din Bioshock - le efecte speciale mă refer).
At�ta-l joc p�nă pic jos (da e pleonasm) l�ngă consolă! B-)
chiar tare jocul ...:) pacat ca n-am decat PS3
Dupa ce primul a plecat la un schimb, a venit "replacement-ul":D
In sfarsit mi s-a implinit dorinta.Abia asteapta si sufletul meu sa se bucure de acest joc .
Thx Mr. Robert Dinu :)
Sa scrii si tu cate ceva despre Monopoly ca ma intereseaza si pe mine sa-l cumpar.
I'm ready to go!
\:D/:)>-
Va astept in MP :).
Proaspat achizitionata, azi dupa-masa am cumparat-o ;)
In sfarsit am si XBOX 360 si PS3.
Ambele cu 60 GB ;)
Doar ca o paranteza, daca tot ai luat acum trebuia sa te orientezi spre un slim, sau macar phat de 80 GB dat fiind faptul ca majoritatea care au avut de 60 GB au primit YLOD.
Anyway sa il stapanesti sanatos:P
Eu nu am primit YOLD, duce fara prboleme. Tine si de noroc, cine stie.
Poate omul l-a luat ieftin, sau bine spus "MAI" ieftin fata de versiunea SLIM, asa ca a facut o alegere foarte buna avand in vedere ca nu exista diferente majore intre cele doua versiuni. Ba chiar cel cu 60gb este mai bine dotat, mai putin hdd-ul.
Oricum, buna achizitie, ma bucur sa mai vad un FAT din cand in cand.
Corect. Recunosc ca am cautat slim, dar imi place si asta de 60gb, e mai deosebit. Insa criteriul decisiv a fost pretul - ps3 60 gb + 2 controllere + cablu hdmi de calitate + motorstorm = 450 lei. ;) Luat de la mine din oras, fara complicatii cu posta/curier/etc B-)
Plus ca aveam deja XBOX 360 Pro de 60 GB. Am zis ca-i iau frate tot oldschool, daca as fi luat slim ar fi fost pacat sa nu-l pun langa un xbox 360 slim nou :)
Te rog spune-mi si mie cam cat de joci pe zi?Eu am vazut ca intri doar in weekend:)Cei care au luat YLOD de pe forum au forjat serios consolele si sa stii ca walky are dreptate,versiunile de 80 si 160 GB au ceva refacut nu prea stiu exact ce dar am inteles ca si unitatile optice tin mult mai mult.In concluzie,cele de 60GB,40GB si respectiv 20(US only) sunt mult mai predispuse la cele doua probleme(caderea blocului optic sau YLOD)
Eu cred ca omul a luat consola la super pret. Treaba cu YLOD e doar noroc. Daca iti da asta e, nu prea ai cum sa previi.
Am consola de 2 ani :) , Intradevar nu ma joc zilnic deoarece nu am destul timp liber. Mai am si alte "Extra activitati" in afara de a face Trofee... Incerc sa tin pasul in limita posibilitatilor. Nu vreau sa puna stapanire pe mine consola.
Public Trophies - PlayStation.com ... Acestea sunt toate trofeele mele facute cu saracul FAT 60gb, cu toate ca detin mult mai multe jocuri care nu au Trophies.
RaverX - Sper sa te bucuri de consola cat mai mult timp posibil. Iar daca o sa dea "YOLD" sa nu te opresti acolo.