RACHyyy tu iti faci update-uri mai des decat mananc eu pe zi:)) nice update anyway:P
Printable View
RACHyyy tu iti faci update-uri mai des decat mananc eu pe zi:)) nice update anyway:P
Uncharted and Uncharted 2
RACHyyy, te rog sa-mi dai si mie un joc moca ca nu o sa-i duci lipsa, o sa-l cumperi iara la urmatorul update :))
eu cred ca mai repede i-as dona 2-3 jocuri sa ajunga cel mai mare colectionar ever, nu sa-i cer.
Daca tot are "nevoie" Honord de un joculet, iar rulzmaker doreste sa faca o "donatie"... problema este ca si rezolvata :)) Eu unul ma retrag :D
P.S. Era sa uit... "UPDATE" ! lol
Offtopic : cat face o comanda de pe thehut/zavvi sau Shopto ?
dupa o indelungata absenta am revenit
cam asta am capturat zilele astea
jcurile sunt impecabile fara o zgarietura ,ar mai fi ninja gaiden sigma 2 collector edit dar nam mai dat poza,e luat de o luna si nu se pune
With LOVE from ISRAEL !!!!
RAZER Pad
Prince of Persia
si din RO: L E V E L.
>:)
Uncharted 2 Among Thieves in sfarsit.
Am zis pac!
Ba da. In cutia de carton ai jocul intr-o carcasa de plastic de DVD normal. Cel mai mult ma bucura faptul ca pot juca si disc in unitate.
Sent from my Hero using Tapatalk
Cati sunteti cu Uncharted 2 zilele astea.
Tocmai mi-am atarnat de perete posteru' tekken venit cu editia limitata, e imens, abia i-am gasit loc de a trebuit sa si decupez din el lol Also, cool new watch :D
Foarte frumos ceasul. Pot sa intreb de unde si cu cat? Prin PM daca vrei:)
Merci :* E luat de la un individ de pe okazii, cu 210 lei. In magazine l-am vazut la Unirii cu 370 ron, dar doar varianta pe negru in loc de portocaliu. Si io l-am luat in special pt culoare :D