Poza facuta la bec :D (venit azi, de la ShopTo )
Printable View
Poza facuta la bec :D (venit azi, de la ShopTo )
Update! LeveL Collection
In sfarsit l-am gasit la un pret OK.
Gears of war 3 Steelbook edition !
L-am revendicat, in sfarsit.
Ultimele zile :D
everyday i'm shuffling
in mod normal nu prea postez aici...but hey: It's Dark Souls! (poate o sa mai fac o exceptie cand o sa pun poza si la skyrim....daca vine cu harta premium :)) ).
Si faza trista e ca desi am jocul la mine, pe care il asteptam din momentul in care l-au anuntat (pe vremea in care ii zicea Project Dark...sau Dark Project), acuma nu am nici un PS3 la indemana ca sa il joc :(
Thx zavvi, depozit suedia
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
I am prepared to die...
I am prepared to slide...
I am prepared to solve some crime...
Update! X360 GOD Collection (primul joc)
Poze aici + info despre joc in primele posturi (pret, download link and stuff):
- Resident Evil Code Veronica X
...uah! Doamne, ce dor mi-a fost de un Resident Evil Old School! Ca de o gura de aer proaspat!
Si cu ocazia asta am aflat ca intr-adevar merg jocurile GOD fara probleme si la noi, desi...am avut probleme in trecut. Presimt cum colectia de jocuri va creste in urmatoarele luni B-)
:zombieleft:
Fresh, mai ceva ca painea calda :D
Nebunie la Gamestop in dimineata asta, toata lumea isi cumpara Forza Motorsport 4. Let the racing begin!
PES 12 de cand il astept
B-)
Xbox :D
Cel mai greu si mai complicat joc ?
Challenge accepted B-)
My GOTY is finally here!!!
:buddies: :drive:
Voiam sa iau Forza 4,dar vad ca sunt probleme cu jocul,sansa sa te detecteze ca si pirat si sa primesti flag.Mai astept inca.Intre timp am dat banii pe ceva la fel de bun.la preorder am harti in plus si am zis sa nu ratez sansa.
Attachment 146342Attachment 146343
dupa o saptamana asta e parerea mea:
homefront: Te plictisesti putin cam...usor de el, dar nu-i rau jocul, imi place, doar ca nu e... "addicting"
Gears of war 3: Foarte bun jocul asta, tin sa cred ca e cel mai bun pe care-l am. iar online-ul este "addicting". merita toti banutii <3
Deus ex: de mult nu am mai jucat un single player care sa-mi placa atat de mult, de pe vremea cand jucam Doom 1, quake classic etc . Acum ...depinde si de gustul fiecaruia. Deus ex este exact ce-mi place, timpul ...zboara pur si simplu.
De pe Amazon
Crysis - Xbox 360 (Games on Demand)