20 de lire, PS Store UK (25 Lire pretul prin 12 deals of Christmas si discount de 20% suplimentar prin voucher).
Printable View
20 de lire, PS Store UK (25 Lire pretul prin 12 deals of Christmas si discount de 20% suplimentar prin voucher).
Media Galaxy Auchan , Militari .
GTA 5 - 269 lei confirm codul pt 1.000.000 $
PS Plus 3 luni 79 lei
xbox one sunset overdrive halo collection + xbox one controller 2000 ron
Am incercat sa conectez controllerul la pc am instalat drivere le " xbox one driver was not successfully installed "
Far Cry si Dragon Age ( acum luat ) ... stiu ca se pun sumele dar daca zic cateva sute de euro ... o sa sune dubios :)) ( bundle cu multe FIFA / Far Cry si Dragon Age - uri -- > care evident sunt de vanzare :P )
in sfarsit...
dupa 6 ani jumate, grasutul meu a plecat intr-o lume mai buna...
sa-i uram bun venit in familie noului membru :)
Assassins Creed Unity - 169.90 (12 deals of Christmas)
Pilotwings + incarcator 3DS (dupa cum stiti, modelul New vine fara)
Cumparate de la Altex :
Driveclub 119,9 ron
Assassin's Creed IV Black Flag 139,9 ron
De la media galaxy- 1750 ron
Strangeam de ceva timp bani pt el dar mereu imi luam altceva. Asa ca azi m-am hotarat sa il iau, cu toate ca nu eram 100% pentru ca imi place si xbox one.
Aia probabil o sa fie a doua :-)
Acum jocuri sa fie :-))
Azi am dat peste el,nu am găsit cutia și pistolul dar am sa le caut cu următoarea ocazie...zilele următoare ii fac proba, îmi trebuie un adaptor pentru alimentare (țin minte ca aveam niște fire când eram mic) și un adaptor pt video :evil: mario :)
:samurai: @ Media Galaxy
Pentru ca arata f bine dupa ultimul patch si pentru ca era 119 la Altex. Comandat vineri seara, primit azi. Mare minune din partea lor :)
De când le aștept [emoji4] Altex 400 lei.
Nici n-am primit prima de Craciun si deja am cheltuito :evil: Special pentru concediu de iarna.
Multumesc baietiilor (mai mult a fetelor :P) de la Ubisoft. 90 lei bucata (aici pe forum am vazut la 150 lei :)) )
Asteptand sa-mi ajunga una din cele mai bune editii de colectie din acest an, am gasit asta cu 20 de lei in Auchan. Ieeeeeee!
NU! E o surpriza :)).
De fapt, e cea pentru Kingdom Hearts II.5 HD Remix. A fost o intreaga nebunie cu editia aceea. La inceput a fost exclusiva magazinului online al celor de la Square, in US. Apoi, a fost exclusiva magazinului online in UK si Franta. Si era atat de exclusiva, incat nici nu puteai sa vezi pagina, fara ip din tarile respective. Apoi a ajuns in final pe amazon, cu 2 saptamani inainte de lansare, parca. Desigur, a fost sold-out foarte rapid (desi a mai revenit in stoc de cateva ori, dar era chestie de cateva minute). Si apreciez asta la ei. Daca e editie de colectie, ma astept sa fie limitata, greu de obtinut; sa dau refreshuri incontinuu, o zi intreaga, pana apare undeva de vanzare. Urasc editiile de colectie ieftinite cu 80% la 2 luni dupa lansare.
Asta ar spune orice colectionar :))
De la media galaxy, 150 lei.
E chiar simpatic jocul cu toate ca nu am vazut prea multe review-uri pozitive.