new on me
ps:la gow 3 este cea mai naspa carcasa si cea mai saraca carticica pe care o am la jocuri, zici ca e fake.
new on me
ps:la gow 3 este cea mai naspa carcasa si cea mai saraca carticica pe care o am la jocuri, zici ca e fake.
E pt shootere, MaxShooter-ul someaza momentan ca nu am controller cu fir si n-am chef sa leg volanul pe post de controller cu fir.
In primul rand, sa discutam despre buget. Daca nu e o problema, incercati si tabara Apple.
Revenind la laptopul nostru, o sa discut putin despre punctele cheie. In primul rand, procesorul. i5 430M de 2.26ghz. Am testat procesorul prin doze mari de Adobe Photoshop si Premiere. Pot spune ca nu a avut nici un moment de lene. Procesorul a fost ajutat de 4GB de Ram.
Am testat un singur joc: Bioshock 2. Placa video Nvidia GeForce GT 320M de 1024mb se descurca excelent. Detaliile la maxim, rezolutia la maxim si totul a fost fluent.
Marele dezavantaj al acestui laptop este rezolutia mica a displayului: 1366x px. Nu puteau pune unul FullHD? Grr.. Se rezolva prin portul HDMI dar totusi...
Autonomia este infecta. 3 ore cu toate setate pe maxim sau aproape. Setarea minima este inutila, nici macar nu poti sa inchizi placa video si sa ramai cu cea "onboard", a procesorului Intel, cum permit alte laptopuri. Orice ai face, bateria se duce fara sa ii pese de tine.
Acum ajungand la partea financiara, laptopul a costat 2700 Ron si a fost cumparat de la cel.ro . Vi-l recomand cu toata caldura, un laptop NOU care sa coste mai putin si sa fie mai performant nu am gasit.
it`s here ! it`s here . Nu-i asa ca ii frumoasa ?. Imi mai trebuie un ps1 si am toata colectia PS
(fara sa pun in calcul psp Go ) . Thx ffocus
! Thanks a lot .<:-p
WoW ... tu alergi cu consolele in brate ? PSP-ul mai merge ca e portabil dar PS3 si PS2 ?
Update! LeveL Collection
-pentru cine nu știe, această...caricatură conține un uriaș EASTER EGG
Originally Posted by Jerry Seinfeld
![]()
ps2-ul il aveam dinainte. Ma gandesc sa il vand da nu ma lasa inima :-s . Daca o sa vreau vreodata sa ma joc Shadow of the colossus sau FF X si nu o sa am pe ce ? I rather not risc it
. nu ?
. In plus , mai nimeni nu mai cumpara ps2-uri in ziua de azi
.
L.E. Nu te teme asa o sa fac. Da dupa ce ma satur de Assassins Creed
![]()
![]()
cum 99.9% din jocuri mi le aduc...din UK
zavvi.com - Resonance of Fate Xbox 360
numai ca eu am prins pretul de 29 lire![]()
Bookmarks