Foarte bine e sistemul asta. Sper doar cal Marathon sa nu fie doar un sprint cu 2 sau 3 secunde in plus cum era in COD4. Nici infinit nu e bine...undeva la mijloc ar fi perfect.
Abia astept 15 Nov. Atunci imi fac cadou Cod Black ops de ziua mea :D
Printable View
Foarte bine e sistemul asta. Sper doar cal Marathon sa nu fie doar un sprint cu 2 sau 3 secunde in plus cum era in COD4. Nici infinit nu e bine...undeva la mijloc ar fi perfect.
Abia astept 15 Nov. Atunci imi fac cadou Cod Black ops de ziua mea :D
Longer sprint presupune o conditie fizica mai buna , de aici si faptul ca la Pro, ai no falling damage. Un sportiv e mai rezistent decat un om normal
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Bonus Round: Episode 410 - Call of Duty: Black Ops - Behind the Design
Interviu foarte lung și destul de interesant cu băieții de la Treyarch (momentan doar prima parte este live).
Quote:
What challenges does Treyarch face creating a new Call of Duty? How different is it to work with fictional history rather than World War II? What's this about a Black Market feature in multiplayer that was cut?
http://i51.tinypic.com/1116ng8.png
Model 1887 in Black Ops.
Pe mine nu ma deranjeaza. Cel putin acum are sens Cat de cat..
Nici pe mine :)
Hmmm harta asta seamana umpic cu cliffside din WAW dar putin,totusi mi se pare cam mare
"cam mare" Lol, headless chickens much?
Domination:
http://www.youtube.com/watch?v=ryToRxybsPI
Pe pagina userului mai sunt si alte clipuri cu gameplay din BO.
Finally : D
Final killcam in dom <3
"Black Ops Gameplay - Sniper Streak", aoleu ce ii in videoclipul ala... doua no-scope-uri si un quick-scope, plus tentative de no-scope de la distante incredibile... plus modul in care joaca protagonistul, toate acestea ma fac sa ma indoiesc de precomanda facuta...
Gametrailers TV with Geoff Keighley
De la 3:00 - 4:17 ...pffffff..:)
Stiti cumva cate harti vor fi pt multiplayer?
Poate tie ti-o placea sa campezi intr-un colt da nu toti facem asa ;)
Si apropo, Sniper Streak nu e oficial, multi oameni au facut rost de beta si filmeaza de pe el, adica si ala cu sniper streak. si apropo, " plus tentative de no-scope de la distante incredibile... " totusi e mai realistic decat MW2 unde nu ti se ducea glontu de 2 ori in acelasi loc cand incercai noscope.
Nu, dar vor fii ca in Cod4 / MW2, in jur de 15-20