vreau si eu black ops-ul da nu il vinde nimenii:(
Printable View
vreau si eu black ops-ul da nu il vinde nimenii:(
Am facut si eu un clip dar se aude rau de tot :(
http://www.youtube.com/watch?v=Y8dOu73kc6U&feature=fvst
Corect, cu totii avem voie sa ne dam cu parerea. Doar ca el si-a dat cu parerea nu numai o singura data sau de doua ori. Devenea agasant. Pe tine nu te enerveaza sa vezi acelasi tip de post pe fiecare pagina?
Limbajul...cred ca a fost destul de ingrijit, nu cred ca l-am jignit cu ceva. Cineva tot trebuia sa-i spuna, la un moment dat. Eu am preluat doar initiativa :). Daca te uiti cu atentie, nu invata din greseli. Daca greseste si tu ii faci observatie, te jigneste. Asta ma deranja.
salutare ,cum fac si eu sa pun o imagine unde sunt gaurile alea de gloante ,adik la nick tau?
Imaginea de background (presupun că la asta te refereai) se poate schimba la Playercard.
the real thing lol
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM
Care joaca BO acum pe PS3? PSN ID in semnatura.
In sfarsit nu mai exista deconecati si freeze-uri..lag o data la 10 meciuri( bine asa ).
Pacat ca multi au renuntat deja la joc :( , printre care si eu .... Si chiar am tras de jocul asta ...mi-am convins prieteni care nu au dat in viata lor un ban pe jocuri sa-l cumpere ....l-am jucat cand era si lag , in speranta ca poate o sa fie mai bine , dar mi-a ajuns . Pt mine fixurile astea au venit prea tarziu si nici nu ma gandesc sa mai dau si bani pe vre-un DLC .
1 down, 4.7 million to go.
Pe 360(acolo unde conteaza) s-au cam reparat marile buguri si is convins ca restul vor fi si ele remediate cat de curand.
Black ops are ceva ce nu a avut MW2, un dev team care este implicat in comunitate si o asculta.
Esti sigur de asta ? wanna bet ? pana la urma deciziile o sa le ia tot activison si sincer chiar nu-mi vine sa dau iar 15 USD pe un DLC cu 3 harti noi si 2 vechi (poate ) si asta in contextul in care am dat 10 GBP pe BBC2 Vietnam ...un DLC pe care-l poti compara cu tot Black Ops-ul .
N-am renuntat la joc de tot . BO are content cat sa joci 6 luni un an , multe moduri de joc in multi , split screen , wager matches + zombies . Jocul nu ma mai atrage in momentul asta si datorita oamenilor care-l joaca ( no offense , n-am nimic cu nimeni , mai ales de pe forum ) .
Cu vietnam , killzone 3 si crisys 2 la orizont nu-i mai dau viata multa lui BO in ceea ce ma priveste pe mine .
Este bun si BO ca-i tine departe pe toti glitch-eri , camperii otraviti si tot felul de astfel de specimene de jocurile care-mi plac mie :))
http://www.youtube.com/watch?v=d6Z7jo0oD-8
Un 35-0 cu Spas 12 facut de mine.Sper sa va placa.:p
Bravo, n-am prins pe cineva din cat am jucat in MP sa termine meciul cu 0 deaths :). Totusi, n-ai facut toate kill-urile cu Spas-12 :D.
De sezon...
Nu stiu cum de voua merge mai bine, deoarece mie imi merge mai rau. Daca inainte prindeam Migration Host/Connection Lost cam la 15-20 meciuri, azi am avut vreo 5-6 Migration Host (2 in acelasi meci si 2 in meciuri consecutive), iar Connection Lost cam la fiecare 5 meciuri. Sper sa fie un caz izolat si sa-si revina in viitorul apropriat.