Mie din contra, partea de UI si meniurile mi se par oribile. Efectiv cine a lucrat la ele ar trebui sa mearga la vandut legume in piata 8-}
In meniu, in loc sa arate personaju pe 30% din ecran, mai bine aratau niste stats sau detalii, fara sa fie nevoie sa dai stanga/dreapta din stick stanga si sa mute imaginea.
Niste butoane pentru comparatii, pentru filtre corecte, un cursor de mouse pe consola cu sau fara mouse atasat, ca sa putem vedea detaliile mai usor la orice si multe multe multe altele ar putea fi implementate.
Iar culorile pentru questuri...incredibil de imbecila decizie - eu cand vad ceva cu rosu pe ecran, ma gandesc ca am facut ceva de rau, dar aici...e doar misiunea principala.
Pentru ceva rau sau foarte rau ai...iepuri pe ecran...
Apoi ai combinatii de culori gen albastru cu verde sau rosu cu negru si mai au si litere mici in ele care sunt cu galben. Iar toate astea sunt puse sus pe busola, ca sa fie si mai mici si ingramadite.
Si cand joci de pe canapea la 2m de TV, efectiv nu vezi nimic si trebuie sa deschizi harta de 875 de ori ca sa vezi spre care din ele mergi si eventual sa pui un pin. Care pin nu poti pune decat 1 singur si arata ca un steag...tot rosu /:)
Iar deschisul hartii pe sageata sus, cand "back" deschide doar "trecerea timpului"...e o alta imbecilitate. Deschizi harta de 1000 de ori pe ora. Trecerea timpului poate de 2-3 ori pe zi 8-}