Experience the epic conflict of Kain and Raziel in original form or with remastered graphics.
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC (Steam).
10 decembrie.
Experience the epic conflict of Kain and Raziel in original form or with remastered graphics.
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC (Steam).
10 decembrie.
139 lei pe Store.
In descriere scrie asa: Pre-order now to get Legacy of Kain™ Soul Reaver 1-2 Remastered 10% off!
Acum, oare o sa aplice acea reducere ca nu vad niciun pret taiat.
Si eu am. Dar in aplicatie, nu apare acea reducere.
---------- Post added 25-09-2024 at 19:21 ----------
LE: d-abia acum imi apare si mie acea reducere: 125,10 lei.
Ceva detalii: https://blog.playstation.com/2024/09...s5-ps4-dec-10/
Wow. Aproape 8GB
Astept pareri despre joc, daca-l joaca cineva. Sunt foarte indecis daca sa-l iau sau nu.
Asteptam cu nerabdare un remaster/remake la aceste 2 jocuri senzationale, care mi-au marcat copilaria. Dar din ce am vazut, la fel ca in cazul Tomb Raider trilogy, pastreaza stilul grafic si mecanicile de atunci si tare-mi e ca nu o sa-mi mai faca asa mare placere sa-l joc pe o consola "moderna".
Am sa ii dau o incercare maine, daca voi avea timp. Sincer, nu stiu la ce ora ii da drumul. L-am luat pentru nostalgie. Reusisem sa joc SR2 putin si Blood Omen 2 si Defiance.
BO si BO2 apar la Premium dar de si cumparat
---------- Post added 10-12-2024 at 02:05 ----------
LE: maine la ora 17.00 da drumul la joc. Am vazut ca trofeele pentru Soul Reaver 2 sunt trecute ca DLC, varianta PS5
Am jucat putin Soul Reaver.
Mecanicile sunt cele originale. Trebuie sa faci mereu Facing la inamic ca sa te poti lupta cu el, mai usor, un fel de locked target. Camera e un avantaj fata de OG. Iar daca apesi R3 iti arata varianta grafica originala, probabil ca sa vezi diferenta dintre OG si remastered. Are destul de multe trofee, 55 la numar. Cinematicurile sunt cele originale, neumblate la ele
Aștept să apară pe disc si o să-l cumpăr. Nu l-am jucat la vremea sa, așa că pentru mine e binevenit.
Bookmarks