Trist ca nu au mai bagat si celelalte orase ( Visul toturor : GTA SA intreg cu grafica lui IV ) , probabil ca o perioada dupa ce o sa apara jocul cu toti o sa ne intrebam , "Oare cum ar fi aratat San Fierro sau Las Venturas. Eu zic ca au facut o alegere destul de buna. De ce sa se mai complice sa faca cu totul alta harta cand pot sa reconditioneze una mai veche ( ca si in cazul GTA IV ). Am mai citit si pe alte forumori , romanesti , straine . Multa lumea vroia Vice City. Cei drept , mie sa fiu sincer si acum cand il instalez (VC) mi se face un gol in stomac .. :D happy memories. Daca se intorcea la Vice City , facea tot un fel de Liberty City , in ce sens : numai oras , nu munte , nu ... etc. In schimb Los Santos a putut adauga si alt ceva mai nou ... sa zicem ... munte. De ce nu au ales celelalte doua orase? Las Venturas : desert , boriingg . San Fierro ; Same '****' ( ca Ls ). Jocul sunt sigur oricum ca o sa fie bun ca toate celelate. IV toti zicem ca 'EHH , IV a fost panarama in comparatie cu ... " , dar v-ati gandit? Eu cel putin , cat timp mi-am perdut ( pe PC) , modificandu-l , adaugandu-i noi neorociri .. stricandu-l. Cred ca l-am sters si l-am instalat de 3129479 ori. Cat timp am perdut incercand sa inteleg SP si sa scot numai high-score-uri in MP ( PS3 ). Grand Theft Auto FTW!! Nu uitati , This is my point of view! :P