Nope. Ne spune decat de clasicul lor ''next week''. Asa fac si cu cei 500 K GTA Online $.
Nope. Ne spune decat de clasicul lor ''next week''. Asa fac si cu cei 500 K GTA Online $.
Pentru cei interesati, a aparut iFruit pentru Android.
https://play.google.com/store/apps/d...s.ifruit&hl=en
Scuze daca s-a mai postat, desi eu n-am vazut sa fi fost
GTA Beach Bum Pack Announcement and Fall Updates:
Rockstar recently announced The Beach Bum DLC Expansion Pack for GTA Online and GTA 5 will be launching in early November. Rockstar confirms the pack will include new Weapons and Vehicles available across both games. GTA Online will also receive a variety of new Deathmatch, Race, Gang Attack, LMS, Survival, and Parachute Jobs.Additionally, new character customization options will be introduced. The best news? it's a free upgrade.
DLC - GTA 5 Wiki Guide - IGN
Degeaba daca tot nu adauga Heist-urie si Stocks...
Sper macar sa bage banii aia cu care ne amagesc de atata timp...
Am intrat miercuri seara si m-am trezit cu 500k in cont,se pare ca s-au tinut de cuvant!
Mie nu mi-au intrat inca. Se pare ca nu-i ia in ordinea in care s-au facut conturile, ca eu mi l-am facut la app 30 de min de cand i-au dat drumu oficial si de atunci tot joc cu acelasi caracter.
O sa intru si diseara, poate am noroc.
Ai primit vreun mesaj pe telefon in legatura cu transferul bancar ? Sau doar ai verificat si erau acolo ?
Nici eu nu am primit banii si am jucat in fiecare week-end.
Eu am primit in weekend trecut 500k.:)
nu am primit nimic..doar am intrat online si am vazut mesaj de la R* cu 500k ...sunt abia nivel 5 deci nu prea am insistat pe MP pana acum
Dap..si la mine erau intrati in cont 500k cand am verificat aseara..!
Gata. Am primit si eu banii. Trebuia doar sa intru pe Online.
Insa, acum am alta problema. Nu stiu din ce cauza nu mai pot intra in Strip Club-ul lui Trevor, acolo unde are safehouse, dar daca ma schimb cu Trevor si sunt in Strip Club nu mai pot iesi. Practic, usile sunt blocate.
Ma poate ajuta cineva?
Schimba pe alt caracter de ex:Michael,si va iesi:)
Pai asa am facut, dar clubul este blocat in permanenta si a disparut icon-ul clubului de pe harta.
Dai un restart la consola.
E vreo problema cu online-u ?
Initial am crezut ca mi-au sters personajul, dar am intrat pe socialclub si vad ca este inca acolo...
Stiu ca e cam tarziu dar tocmai ce am observat ca atunci cand ploua, chiar si torential, oamenii nu au umbrele, merg pur si simplu pe strada ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Tin minte ca in GTA 4 ori foloseau umbrele, ori alergau pe strada cu ziare sau alte obiecte pe cap. Faptul ca in GTA5 nu e asa cam strica din imersiune.