Stiu, la banca nu-mi arata mai mult de atat.Si nu nu am trimis, insa vad ca s-au mai potolit.In schimb acum gasesc pe multi cu level 900+ si hack de viata:(
Alt disc:p
Sau vezi sa nu ai probleme cu blocul optic.Incearca alte discuri de ps3 si vezi cum se comporta.Daca alte jocuri le citeste ok,inseamna ca e de la disc.Eu am patit cu un joc de ps2 a carui disc era impecabil si de fiecare data se bloca in acelasi loc.
Incearca sa stergi si save-urile jocului.
Care mai aveti bani (si nu aveti ce face cu ei) puteti sa imi dati si mie? :D
Eu am avut o problema cu Red Dead Redemption, cand ajungeam intr-un loc se bloca si iesea singur din joc. Am incercat sa reinstalez jocul, dar tot nu a mers. Problema s-a rezolvat cand a aparut un patch la joc, deci asteapta primul update, daca nici atunci nu merge, inseamna ce e de la disc.
Un add in crew la Hitthehitman daca se poate :) Multumesc !
Un accept in crew ? - danydanger008 , Multumesc :)
Ma bucur.Spor la joaca!Eventual ii poti face amicului tau un alt cont pe care sa se joace el gta5, ca sa eviti astfel de erori
Auziti pot juca gta v pe un xbox de doar 16gb?stiam ca sunt pe 2 cd gta v merge?mss
Pei da am un stick de 16 gb ..pot juca pe el? Imi ajunge spatiul? Il instalez pe 1 pe stick si al doilea nu l instalez? Joc direct de pe el? Ms
Offffff, da man asta am zis. Bagi stickul in Xbox - mergi la settings / storage - memory - configure now - gata 16 Gb spatiu stocare.
Bagi primul DVD GTA V - vrea install neaparat ( vreo 8 GB ) - apoi cere DVD 2 si PLAY !
BTW nici maca nu e recomandat de Rockstar sa le instalezi pe ambele :D
Ms acum zi de unde il cumpar;)) ms mult azi vreau sa l iau
M-ai spart...:evil:
Sa ne uitam pe net... probabil Altex..http://www.altex.ro/grand-theft-auto-5-xbox-360
Alta alternativa pentru ASTAZI nu vad !
PS vezi ca suntem mai multi care-l jucam pe Xbox :D
PPS : daca il vrei digital il poti cumpara cu cardul online de pe Xbox Marketplace : http://marketplace.xbox.com/en-US/Pr...=Game#LiveZone
Nu am digital am cash marfa ca suntem multi pe xbox id meu este: bogdanmihai1984 add me sper sa l iau astazi;)) ms
---------- Post added 03-01-2014 at 18:57 ----------
Nu l am gasit la Altex...maine il aduc..pfff se baga si vre un cod pt online? Ca poate il iau sh de la cineva...ms
Nu, n-are cod online
Ms
---------- Post added 04-01-2014 at 00:03 ----------
Da nu l gasesc in magazine pfff
---------- Post added 04-01-2014 at 11:26 ----------
Urat ca nu l gasesc pffff stie cineva unde il au pe stoc? Ms
---------- Post added 04-01-2014 at 18:45 ----------
Gata l am luat imi dati si mie add in grup?ms