Mai bine zis,acum s-a terminat de tras de pe torrent :)). Onn: Bourne Conspiracy@360
Printable View
Mai bine zis,acum s-a terminat de tras de pe torrent :)). Onn: Bourne Conspiracy@360
Medal of Honor:Airborne si nu este "tras de pe torrent"
Voi luatzi jocuri de pe torrente si avetzi consolele modate? :)) credeam ca este interzis!
ce credeai ca este interzis?:-?
Interzise sunt discutiile legate de piraterie, adica de ceva ilegal. Modarea consolei nu este ilegala. Ca exista indivizi care si-o modeaza pentru a pirata jocurile, este problema lor, numai sa nu vina aici pe forum sa ne aduca spoilere, sa se laude sau alte comportamente ingrate.
Batman Arkham Asylum - PS3
Wanted@PS3
Pur si simplu EXAGERAT de greu pe dificultatea cea mai usoara..Urmeaza cateva zile de chin
Dead Space @ PS3 - 71% trophies
Batman: AA @ PS3, m-ati corupt sa il cumpar :(
Si regreti?
Metroid Prime 3 Corruption @ Wii
Baja @ 360
Dead Rising @ X360 (Ca tot am vazut Shaun of the Dead)
Batman AA @ PC ....slab joc.
Red Faction Guerrilla :psx:
Abia am eliberat primul "oras" si nu prea mai am chef sa joc...parca am vazut deja tot.
O fi alt joc pe pc ;), eu l-am jucat pe 360 si e Game of the Year material dupa mine... Uite-aici niste review-uri.
NU poate sa fie alt joc si nici nu poate sa fie o varianta mai proasta decat daca il joaca el la detalii mici.Si eu am o senzatie ca e jocul urat cand il joc cu tastatura si mouse dar cand conectez gamepadul parca se schimba si jocul(Crysis,Braid,GTA4..., jocurile care suporta X360 gamepad).
Dude, eram sarcastic, dar multumesc de comentariu:).
On-topic: Batman AA Riddler challenges. ;)
Fifa 09 - Xbox 360
Gears 2 :x
Uncharted Drake's Fortune