Medal of Honor Frontline for PS3
Printable View
Medal of Honor Frontline for PS3
Batman : Arkham Asylum :psx:. Din moment ce e cel mai bun joc cu super-eroi, am sperante.
Metal Gear Solid @ PC
Nu imi vine sa cred ca l-am terminat acum 10 ani ... si acum deja m-am blocat dupa 1 ora.
Mincraft @ Windows
Demon's Souls @ :psx: Thx AngelicToucH
Fifa 10 pe Cutia X.
Acum joc pe Pc Singularity, maine ma duc sa-mi inchiriez God of War I si II . Iar nu o sa am treaba cu facultatea vreo trei zile :))
CoD 4 @ PC
Rock Band 3 Pro Keys - Xbox 360
Acum ma joc... :)) Dungeon Keeper 2
Un joc vechi aparut cam prin anul... 2000(:|
Am aflat de el din LEVEL si am zis sa-l incerc,
Grafica este oribila in comparatie cu ce ne-am obisnuit ochiul in prezent, insa sunetul este foarte bine realizat iar personajele foarte haioase :)
Is good to be bad...
acum am terminat si eu James Bond : Blood Stone :) . Foarte tare mai ales cu masina si cu barca Xbox 360.
Lara Croft and the Guardian of Light @ PS3
Battlefield Bad Company 2 @ PS3- squad deathmatch-Isla Inocentes
RE 5 Gold @:psx: co-op pe Veteran. Good challenge :yes:
Scuze pentru asta na-m stiut. :(
WWE Smackdown vs Raw 2011 :psx:
Killzone 2(sper sa reusesc platina) pana imi va ajunge black ops
Ti-ai ales un joc de toata isprava pentru platina, dar eu as zice ca principalul impediment in atingerea acestui obiectiv e faptul ca, printre altele, trebuie sa faci medalia cu black belt in multi :|
ON: In continuare, RE 5 Gold, in co-op cu Zaktan, care, desi cred ca-i cu un deceniu mai mic ca mine, se descurca de minune la butoane ;) Diseara urmeaza batalia cu Excella, cu mentiunea ca tocmai am dat unlock la infinite ammo pentru magnum-ul lui Wesker :evil: