Dirt 3. Daca nu ar fi avut atata "Gymkakana" in el ar fi fost un joc aproape perfect, in schimb...[-( Nu se prinde de mine deageaba, urasc sa ma invart in jurul unui stalp ca prostul%-(
Printable View
Dirt 3. Daca nu ar fi avut atata "Gymkakana" in el ar fi fost un joc aproape perfect, in schimb...[-( Nu se prinde de mine deageaba, urasc sa ma invart in jurul unui stalp ca prostul%-(
Red Dead Redemption pe PS3.
N-am luat jocul pana acum crezand ca n-o sa ma atraga stilul western, nici din reviewuri nu prea ma lamurise, dar am prins o copie cu un pret bun de la un amic si am zis totusi sa-l incerc.
Concluzia? Jocul este absolut superb, de cateva zile n-am mai iesit din el. M-a facut sa cumpar toate dlcurile fara sa ma gandesc. A intrat in categoria titlurilor ce nu vor ajunge pe aria "bazar" a forumului din partea mea. :)
L.A. Noire DLC...on my way to 100% done.
Assassin's Creed Brotherhood.
Dupa vreo 25 de zile in care nici macar n-am pus mana pe controller.. am inceput Dead Rising 2 @:psx: Not bad, not bad at all :D Totusi i-ar fi stat mai bine cu mai putine loading screens..
Mda.. pacat ca n-am net :( Tre sa recunosc ca e o abordare destul de diferita de RE5, dar n-am murit decat o singura data in peste 2 ore de joc :-B In orice caz, e un joc excelent pentru relaxare.
Eii...hai lasa scuzele cu netu' ca au expirat deja :P
Recunoaste ca esti bardaf la Dead Rising si cu asta basta.
//joke
Red Dead Redemption :xbox:
DiRT 3 @ PC.
Tom Clancy Splinter Cell Chaos Theory:king: @ PC
NINTENDO GAMECUBE: Resident Evil Remake
PS3: DEAD SPACE (i can't get enough of this game)
PS1: Parasite Eve 1
bc 2 @ :psx:...
ratchet & clank: quest of booty @:psx:...
L.A. Noire @PS3
Assassins Creed Brotherhood Multiplayer @ :psx:
BF1943 @:psx: . Super joc daca ai cu cine juca.
Pokemon Red & Blue @ Gameboy.
This will take a while.
World of Warcraft @ PC
James Bond - Quantum of solace @ PS3
Crysis 2 @ PS3, absolut superb