Batman: Arkham City @ PS3
Printable View
Batman: Arkham City @ PS3
Dragons's Crown si putin Flower @ PS3
NFS Shift @PS3 cu G27 alta senzatie ....
Minecraft: Playstation 3 Edition @PS3 *_*
Ce asteptari ai de la un joc din 2004? Nu stiu de ce ti se pare o mizerie pentru ca jocul a fost foarte bun la vremea lui. L-am terminat de 11 ori pe PS2 si o data pe PS3, iar ca story mi se pare la fel de bun ca si KZ2.
Si ca sa nu fiu offtopic: Killzone 3 - inca un rank si am deblocat tot la mp:D
Daca si asta a fost foarte bun la vremea lui e clar cum erau FPS-urile pe console pe vremea aia..Prin 2004 jucam Doom3/Far Cry nu panaramuri de asta. Si ca story e bunicel el acolo am si zis, nu exceleaza dar pentru un FPS merge. Si versiunea HD care am jucat-o nu e din 2004, puteau macar sa mimeze un efort sa o faca mai buna :)
Minecraft :D PS2
Ico @ PS3
Superb joc :memeyes:
Arkham Origins. Chiar daca multi spun ca e practic Arkham city 2.0, mie mi se pare f. bun
Probabil pt ca nu e un fps cu grafica buna doooh :)))
On: The Last of Us mp.
I-am facut mini-review la ,,ultimul joc devorat" in care am explicat putin de ce e asa ,,bun" jocul, din punctul meu de vedere.
I-am dat o nota sub-mediocra si versiunea asta care am jucat-o nu e din 2004, e versiunea HD din 2012, nu au nici o scuza. Chill.
On-Topic: Red Dead Redemption si acusi in cateva ore Diablo 3 @ PS3
Grand Theft Auto Online -> PS3
GTA V @ ps3 - promitator
Ai inteles grasit. Nu am zis ca e prost, mie chiar mi-a placut. Am pus intrebarea aia pentru ca am vazut criticile aduse asupra lui, de aceea am reamintit faptul ca e creat in 2004 (prima versiune). La versiunea KZ1 HD, singura diferenta e ca e HD, in rest e acelasi joc din 2004 (acelasi gameplay, acelasi sunet, acelasi AI), asa ca inainte sa-l mai joace cineva sa nu isi faca sperante ca o sa aibe grafica si gameplay de KZ2 sau KZ3.
Am jucat ambele versiuni si pe PS2 si pe PS3. La PS2 am jucat 565 de ore (campanie + multiplayer offline) in 4 ani.
Daca ar fi sa gasesc puncte negative pentru KZ1, acestea ar fi doua:
- modul Run, trebuie tinut apasat incontinuu pe L3 ca sa alergi;
- aim-ul la StA-52 Sniper Rifle, unde imaginea aluneca si e mai greu sa tintesti.
In rest jocul mi se pare foarte bun pentru unul din 2004.
Din cauza lui mi-am cumparat KZL, KZ2 si KZ3.
Acum sper ca m-am facut inteles. Doar mi-am spus parerea.
On: God of War Ascension MP
TWD S2 E1 / 360.
Slab fata de primul sezon.
gta iv : the ballad Tony gay , genial !
desi l-am mai jucat de cateva ori..
Daca Tony gay :) , e genial , joaca gtav ;) .
Borderlands 2/GTA V/Sly Cooper
eu n-am apucat sa termin Borderlands 2 , nu stiu de ce mi s-a luat de el asa , dintr-o data, desi eram destul de avansat ca si story
l-am terminat si p-ala :)
ideea e ca asta cu Tony e chiar foarte tare , adica cum curge jocul , povestea ..bine sunt si problemele "varstei" jocului ,dar e chiar placut de jucat , nu stiu cum o sa mi se para gta 5 atunci cand am sa-l rejoc,grafic sta foarte bine.