Uite de-aia eu nu ma uit niciodata la trailers... ma rog, aproape niciodata ca pe ala l-am vazut. :wife:
Mie mi-a venit jocul dar inca nu l-am bagat in consola. Astept weekendul :B
Printable View
Uite de-aia eu nu ma uit niciodata la trailers... ma rog, aproape niciodata ca pe ala l-am vazut. :wife:
Mie mi-a venit jocul dar inca nu l-am bagat in consola. Astept weekendul :B
Daca te uiti atent la anumite detalii o sa observi mai multe spoilere aiurea. Unul mare o sa fie evident spre final in actul III. Teoretic, ultimele doua acte sunt spoiled mai mult sau mai putin. Nu o sa spun exact unde ca se pare ca nu ai terminat jocul. :)
Daca ai un link cu actele descrise mai pe larg, pune-l si aici te rog. Cred ca-s pe undeva pe la final, nu stiu sigur :)) Am reusit sa ma abtin si nu m-am uitat la trofeele jocului pana acum, dar trebuie platina la al doilea playthrough, or else! :D
---------- Post added 18-03-2011 at 05:31 PM ----------
Am impresia ca si unul din loading screens e spoiler ;))
---------- Post added 18-03-2011 at 05:38 PM ----------
Dar sistemului de combat chiar nu am ce-i reprosa, spectacol vizual si auditiv absolut. Cel putin, acum cat joc cu Mage nu apuc sa dau prea mult X, mai mult cu atacurile speciale. Cu rogue sau warrior s-ar putea sa devina cam repetitive atacurile.
Daca-l mai pun si pe Anders sa dea boost de viteza la party, deja e overkill. Chiar, voi ce combinatii de membri folositi in party? (clasa, nu numele, sa nu fie spoilere). La mine vad ca merge chiar ok cu un Rogue (in mare parte pentru descuiat tot, cam atat), 2 tanks si eu cu mage pentru damage in masa.
:)) Fix la loading screen ma gindeam. Cu stim noi cine...apoi, mai este un screen care este destul de sugestiv in materie de plot. De ambele dati am folosit aceeasi echipa: mage as dmg dealer, mage as support si healer, tank si rogue. Eu, sincer, i-am ales dupa caracter, nu neaparat dupa ce puteau sau nu face. O anume elfita ma enerva la culme...:) Apoi, am incercat cu Sebastian, dar ma irita atitudinea lui fata de Chantry si am spus pas. :)) Am incercat sa tin totul echilibrat in party. Chestia e ca nu am rabdare cu warriori si rogues. Ideea e ca la al doilea run cu mage-ul pina la final am reusit sa termin la lvl 22. Primul run a fost lvl 16. Al doilea mage chiar mi-a placut cum a iesit. Hint: o sa primesti o runa speciala ti-as recomanda sa o folosesti la mage. O sa iti dai seama care e, pentru ca e singura din joc.
As a side note: per ansamblu, partea cu Qunari m-a fascinat. Niste caractere atit de memorabile si atit de interesante ca background. :D Asa ca, mi-ar placea sa ii vad mai mult pe qunari in urmatorul joc. :D Si questul meu favorit, printre altele, este cel cu qunari mages. Imi tot amintea de codul samurailor. :D
Legat de Sebastian, mi s-a activat ok DLC-ul respectiv, dar cand apuc sa fac misiunile pentru el? Sa zicem ca-s fix inainte de misiunea finala, tocmai acum mi-a aparut in joc.
Cred ca ai sarit peste un quest. Era unul in actul I in care ii faceai o favoare si ti se spunea cite ceva despre background-ul lui. Oricum, tot acolo ajungi. Daca faceai acel quest il puteai avea in echipa inca din actul II. Asa il primesti abia in actul trei chiar inainte de marea batalie.
A propos, fiind mage banuiesc ca ai si skillurile fire/ice. Daca mergi cu Merril sa ii faci questurile, la sfarsit primesti unul din cele mai bune staffuri. Mai este unul in Emporium undeva pe la 150 gold care este extrem de puternic daca ai ceva afinitati cu spirit/nature damage.
L-am terminat si eu.Primul run m-a dus la putin peste 30 de ore, am jucat cu un mage bazat pe elemental/force mage/blood mage in principal.Am facut o tona de questuri/side questuri si am ajuns la level 23.In party i-am avut pe [spoiler=Characters] Merril/Varric, Avelina, Fenris[/spoiler], adica un tank, 1 melee warrior, 1 ranged rogue/ 1 dps mage.Parca spunea cineva pe thread ca tot jocul i s-a parut un mare side-quest, ii dau dreptate.Sunt cam dezamagit de joc...ma ateptam la cu totul altceva in legatura cu povestea principala.Pacat ca nu au mers mai mult cu povestea spre [spoiler=Storyline] Dragon Mother,Witch of the Wilds,Morrigan,Blight etc. etc[/spoiler].A fost placut [spoiler=Storyline] sa-l vad pe Alistair, mi-a readus aminte de cum ma enerva in DA1[/spoiler].
In concluzie, un joc excelent, dar putea sa fie de n ori mai bun daca povestea era diferita :(.
Eu am ajuns la 53 de ore de joc si inca nu am terminat jocul. Tinand cont ca DLC-ul cu printul nu mi-a mers cum trebuie, nu stiu de unde am orele astea in plus fata de altii de aici. Am cam facut orice quest care imi aparea, plus toate questurile pe care le primesc in scrisorile la Hawke Estate.
A mai patit cineva sa nu primeasca trofeele dupa ce a facut ce scria in descrierea lor? Nu l-am primit pe cel care spune sa devii prieten/dusman cu cel putin 4 coechipieri si nici pe cel care zice sa ai o idila cu careva din echipa. De cele cu printul din DLC nu mai zic, ramane sa-i fac misiunea cand reincep jocul, acum vad ca nu mai am cum.
Zicea cineva ca Anders numai healer nu e si avea dreptate. Dar in rest rupe tot, mai ales cu speed boost :D Fenris e interesant, ca e cel mai agitat, zburda peste tot cand apar inamicii :))
So, ceva poze cu Hawkșii vostri? :D
My tweaked characters...:)
Tare comicul :)
Apropo, pe mine unul mă deranjează opțiunile de conversație cu "♥" atunci c�nd stau de vorbă cu un male character din moment ce personajul meu are același sex X( Vă place să vă g�dilați la ochiul maro? Problema vostră măi dragilor, dar nu vreau să văd subtilități de genul ăsta �n jocurile video :rage:
Graft, nu zi "nu" iubirii! :)) Si magii au nevoie de afectiune. Eu acum sunt curios ce se intampla cand ajung cu female Rogue la Isabela :D
No, eu o chestie nu inteleg la DA2: care e treaba cu toate lucrurile gasite pe jos, cu iconita tomberon? Adica sunt de umplutura si singurul rost e sa intre direct in Junk, sa imi umple inventarul? Erau si in DA1, dar mult, muult mai putine.
Iubesc jocul acesta, are cateva mici defecte dar este superb, mi-a luat totusi mult timp sa-mi fac char-ul sa arete pe placul meu character creation este mai limitat ca DA: O...
PS: gasesc sarcastic faptul ca robe-ul meu favorit apartine chantry-ului, avand in vedere ca nu-i plac (nici in DA: O nu ii placeam faceam tot ce puteam sa le incurc planurile...)...
CD Projekt se ţin de glume pe seama celor de la Bioware:
THE BARD: Saviors of Queens
Stie cineva cum se numeste piesa din acest trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=8Xx0pU-B_yA
Multumesc.
Eu unul abia astept sa apara DLC-uri :x , i want more a lot more XD.
daca joci cu un save din origins iti pastreaza tot echipamentul, toti banii si toate stats-urile?