http://www.youtube.com/watch?v=W_gUTxz_7FM
Printable View
Puteti downloada swap costumes si pack-uri de culori si preset combos din store-ul jocului. Eu am luat costumele lui Kazuya si Jin si le-am tunat cu cateva glossy colors :) si arata super. Packul de culori si combos e free, costumele le puteti achizitiona individual sau la pachet, sf pack , respectiv tk pack. Bafta !
mama ce tare e jocul asta.. sa mi-l cumpar din nou!!1
April fools has ended :)
Am apucat sa vad si eu jocul la un amic si am omorat cam o ora incercand sa imi dau seama ce si cum ; prime impresii : jocul e ok , nu cel mai stralucit avand in vedere ca ar trebui sa fie AMAZING ca sa simtim o diferenta in plus fata de SF4 dar poate sa fie destul de fun daca ai cu cine juca. Cum am mai spus si anterior , daca nu exista o comunitate unita pe o singura platforma longevitatea jocului scade drastic.
SFXT e fun daca ai cu cine juca aka sa nu fuga ca idiotul dint run capat in celalalt sau sa abuzeze de tampeniile din joc.Ca nivel competititv e un mare fail .. sunt sigur ca vor anunta un joc nou cat de curand.Dupa 2+ saptamani m-am plictisit aproape total ..desi parea sa aibe ceva potential - cred ca lumea se astepta la prea multe de la acest crossover.Din cand in cand il mai bag in consola dar din ce in ce mai rar ... spre deloc
http://www.youtube.com/watch?v=4I7EyOwvoL8
Eu nu incurajez pirateria si sper sa nu fie inteles gresit postul meu dar eu il joc 99% offline, cu niste prieteni...rar (nimic profi din pacate...just mindless fun), pe 360 JtAG. Am facut imagine la joc (il am original, np) am aplicat un patch [ce mi-a deblocat automat TOATE personajele (evident fara cele doua pisici & cole de pe PS3) + gems + etc.] si salut.
Eu le inteleg pe toate, dar deja e nesimtire ce se intampla. Inteleg sa pui DLC 2-3 personaje (exclusivitati PS3/360 - care oricum sunt banate la competitii) dar sa blochezi N% din joc...wtf is this ****? si apoi sa pui taxa de deblocare? Good luck with that...m-am saturat.
...si ce hype eram cand au aparut primele poze/clipuri si acum...caca maca.
Am zis eu la inceput ca jocul e prea incarcat...dar la asa ceva :)) nu m-am asteptat.
*p.s.
Pun pariu ca peste cateva luni apare versiunea completa (cu toate personajele deblocate, etc.)...pardon!
*p.s. 2
Nu stiu cum sta treaba pe PS3 (am incercat sa fac un truc sa deblochez si acolo toate personajele dar n-a mers).
Din cate am inteles s-au facut destul de multe plangeri in sua la nushce birou ce tine de protectia consumatorului pentru sfxt.Jocul asta e fail nu doar pt scena competitiva dar si pentru "casual players".Cum ai zis o mare parte din joc e blocata pe disc.De ce naiba ar mai da cineva inca 20$ pentru a debloca ceva ce detin.Deci 60$ + 20$ pt un joc mediocru de fighting 1/4 plin de bug uri? Ultimul joc de la crapcom pentru care mai fac preorder.
... back to gundam extreme vs B-)
Ca bine zici, hai!
http://youtu.be/ioEagno6A5o
scuze de off :P
:D
Totusi sper sa apara si pe PC oricum planuiam sa-l joc offline de la bun inceput, acuma stiu 100% ca am sa fac asa :)) (nici eu nu ma refer la piraterie dar stie Ronan ca numai cu exceptia persoanei lui si cand vine vorba de lineage 2/TF2/CS mie imi place sa joc doar SP).
Recomand calduros:
Scuze de offtopic.
@Strike105X - nu prea joc jocuri single player dar daca il gasesc la un pret ok am sa il iau.mersi de recomandare
RonanN1 - un cabinet de ala si nu imi mai trebuie nimic :x
Poate va luati careva extreme vs ca are netcode f bun - joc cu japonia fara lag B-), iar tutoriale/tehnici si combos se gasesc acum din plin pe youtube
Nu mai zic de vreun an de zile e cel mai popular joc de fighting din arcadeurile japoneze
http://www.youtube.com/watch?v=gr-PUyo_TQY
dublu scuze pentru offtopic
Salut.
Sunt cel mai bun jucator de SFxT din Romania. Numai varianta PS3. Joc cu Kazuya infinites si Kuro infinites, folosind un controller custom cu turbo setting setat la timing corect pt a linka cr.MP la Kuro si eu doar tinand apasat pana se termina timpul. In curand ma gandesc sa imi fac pe controller un intrerupator de veioza care considera tinut apasat tasta, ca sa pot lasa controllerul jos sa maninc ceva in timp ce castig.
N-ai haz :(
E trist faptul ca threadul acesta a ajuns un loc unde anumite persoane doar isi descarca micile frustrari fiind ironici si crezand ca fac pe interesantii. Ar trebui sa se gandeasca totusi ca poate sunt persoane care chiar apreciaza jocul SfxTk ( cum sunt eu ) si care isi doresc sa mai afle ceva cu adevarat interesant legat de joc sau sa-si impartaseasca din experienta avuta. Dar na, superficialitatea e dusa la extrem cate odata. Bafta !
Pareri impartie...gotta deal with those.
Dar threadul asta arata si altceva, faptul ca sunt mai multi care au argumente solide (swingshot e DERP lasa-l) prin care arata ca nu le plac jocul si directia pe care o ia, atat competitiv cat si casual.
Interesanti?...pai mi se pare mie sau nu suntem deja? I find monstrul most intriguing! :-?
Nu te opreste nimeni sa strangi cativa useri multumiti de SFxTk si sa faci o propaganda de zile mari. (I'd watch that)
Attachment 163472
http://www.youtube.com/watch?v=EnO2ApozyAM
WOW....gandindu-ma la ce cutscenes jenibile am avut in SF4, nici nu mai zic de MvC3 , la jocul asta chiar s-au depus eforturi, bani si timp in ele.
Nice dar vreau la fel de mult timp si in jocul propriu zis.
Ceva reporturi despre patch-uri?..cum functioneaza?
Hai ca vrem sa reabilitam imaginea jocului!!? :D
Jocul are multe chestii bune in el dar problema e ca incurajeaza repetitia + esti foarte dependent de timp si devine frustrant/ plictisitor.Daca damage ul ar fi putin ridicat, raw tag sa nu il poti face cand vrei tu ci la 4-5 secunde diferenta fata de ultimul tag (daca ai facut launcher sa il poti continua cu acelasi personaj in caz ca timpul pt tag nu a trecut), sa te coste 2 bars daca vrei cancel into tag iar victoriile la timp sa fie decise de un alt meter care sa depinda de lovituri si combos aka KOF XI si nu de viata ramasa jocul ar fi avut potential. Capcom va organiza un turnament care are un premiu destul de consistent si asta cred ca e sg motiv pt care unii top players mai joaca SFXT.
Cum am mai zis jocul poate fi distractiv dar depinde cu cine il joci.