A jucat cineva online ?
Am tot incercat cu un prieten si nu am reusit...ceva sugesti ?
Printable View
A jucat cineva online ?
Am tot incercat cu un prieten si nu am reusit...ceva sugesti ?
Merge summoning-ul, trebuie doar tinut cont ca cel care doreste sa intre in alte lumi sa fie in human form pentru a putea citi mesajele.
Da, si eu am avut aceasta mare dilema si sper sa o descifrez pentru toata lumea:
In primul rand trebuie sa aveti o piatra alba (White Sign Soapstone).
In al 2 lea rand exista o mare diferenta in ceea ce priveste aceasta componenta cand vine vorba despre Human/Undead Form. Incep cu Undead, cand sunteti in aceasta stare puteti pune semnele de summon dar nu le puteti vedea pe cele puse de ceilalti, astfel vei putea ajuta dar nu vei putea fi ajutat. In starea de Human le veti putea face pe amandoua, sa puneti semne dar si sa vedeti, astfel veti putea primi ajutor si oferi ajutor.
In al 3 lea rand si ultimul, ramane conditia de diferenta de level. Nu sunt foarte sigur de diferanta maxima acordata de Dark Souls, dar din cate am incercat am inteles ca ar fi de maxim 2 leveluri. Exemplu: daca tu esti level 20 si pui summon numai cei de level 18, 19, 20, 21, 22 vor putea observa summonul, si normal aceeasi conditie va fi si in cazul tau. Repet, nu sunt sigur de diferenta maxima asa ca nu aruncati cu posturi urate in mine :D, dar sunt sigur ca exista o diferenta.
Ok , sunt un mare fan Demon's Souls si era clar ca o sa cumpar si Dark Souls.
Dar din dorinta de a descoperi totul in joc , nu m-am uitat la nici un gameplay , trailer/story line , deci clar nici guide sau walkthrough , nu stiam nimic, eram/sunt convins ca Dark Souls o sa fie foarte bun.
O singura nelamurire am , cat mai am pana la Human Form , in stanga sus am 03 (asta cu Human Form numai este asa de clara cum era la Demon's Souls , sau asa pare pentru mine, acum cel putin ).
LATER EDIT
Jucatul in coop cu un prieten este momentan aproape imposibil din cate am incercat si vazut,poti sa sumonezi un starain oarecare sa joace cu tine, dar din pacate semnele prietenilor nu apar pe jos.Am incercat eu aseara cu caine rau sa intram si eu la el si el la mine si nu a mers.Sper sa scoata un patch ceva ca ar fi pacat sa ramana asa.E prea frumos jocul ca sa nu-l joci si cu niste prieteni din cand in cand.
Intrebare: daca faci Kindle la un bonfire, ca sa iti creasca nr de flascuri,va ramana permanent acel upgrade sau va disparea cand vei muri si devi iara undead? Eu nu am facut pana acuma ca am presupus ca va disparea upgradeul cand voi da coltul si am preferat sa joc undead in general.
@Koba, am postat cu vreo 2 pagini in urma care e problema cu co-op. Cica nu mai e un server mare si te poti "intalni" cu toti. Se face un lobby mai micut. Si daca nu nimeresti in acelasi lobby cu un prieten n-ai cum sa-l summonezi.
Am inteles ca upgrade-ul la bonfire e permanent.
@got_game: cand ai cel putin 1 humanity (dreapta sus) dai "reverse hollowing" parca ii zice la un bonfire si te face om.
@apbaciu: eu am inteles ca e diferenta de +/- 10%. Adica la nivel 20 poti juca cu 18-22, la nivel 100 poti juca cu 90-110.
@Koba, Pizzi, Witchalok:
E foarte usor de omorat, daca nu te deranjeaza un pic de glitching:
Ce am observat eu daca da kindle ai 10 flasks cat timp stai la focul acela, daca il schimbi treci inapoi la 5. Si inca ceva daca esti human nu poti pune fire, poison, gold pine pe arma.
Daca cedeaza cineva nervos in timp ce joaca jocul si nu il mai vrea, il cumpar eu :>.
Sau unde il gasesc cel mai ieftin ?
Bine e normal ca daca schimbi focul la asta nou daca nu ai facut kindle sa treci inapoi la 5,dar important e ca cel kindle-uit odata sa ramana tot timpul asa cu 10 flascuri.In fine ma descurc si cu 5:p,tin humanity pt cazuri speciale de story sau cine stie.Am incercat sa omor un Black Knight in human form ca am inteles ca ai mai mari sanse sa iti pice o sabie ceva de la la ei,dar ciuciu tot pietre imi da,nema sword:(
Show your character boys!!!
Al meu:
Inseamna ca am avut noroc la primul black knight ca a dropat sabia in hollow form fiind? :D Pacat ca cere 20 STR 18 DEX.
Referitor la kindle, upgrade-ul este pentru bonfire, odata facut va umple flaskul cu 10 doze chiar daca schimbi locatia si te intorci. Sunt curios daca mai poate fi upgradat inca o data.
Realy nice vid http://www.youtube.com/watch?v=c21w4...5522A2EDDE3BC5
Azi am facut si eu progres destul de mare, 4 bossi omorati
Si am ajuns si la o zona de mega farmat, unde se pot face 4000-6000 de souls in 2-3 minute. :)
Ghiciti cine are Flame Catalyst sau cum i-o zice +10 acum :evil:
Ma faceti sa nu mai astept sa-i scada pretul :(