Aia ii de la bosii din anor londo? E o am pe a grasului. Are tzatze :))
Printable View
Aia ii de la bosii din anor londo? E o am pe a grasului. Are tzatze :))
Attachment 146362
500 souls costa o sageata pt arcu asta..
Sunt lvl 21 si tocmai am tras primul clopot. Am murit de vreo 5 ori la gargoyles, dar pana la urma n-au fost asa greu de omorat :D Binisor pentru prima zi :>
Am incercat si invers sa vad daca droeaza ceva, doar cel slab dropa un inel daca il omorai primu, grasu nimic. Da nu stiam faza cu armura, ca altfel mai bine ma chinuiam inca 2 ore decat sa raman cu armura asta. Man boobs ftl
Am luat-o pe aratura cred. Am omorat demonul ala ce pazeste intrarea in Darkroot Garden, cred, si am luat-o pe acolo, dar pare cam dificil. Ma duc inapoi sa vad pe unde trebuia s-o iau de fapt :D
Eu sunt deja la NG+ dar am nevoie de ajutor in Anor Londo la Executioner & Dragon Slayer ca sa iau si armura de Dragon Slayer, joaca cineva online pe Xbox? GT meu: CulBoji13
Daca are nevoie cineva de ajutor pe Xbox sa ma contacteze si rezolvam :)
Capra demon ala e foarte greu de omorat... Cum intru prin ceata aia, ma pocneste in cap si nu apuc sa fac nimic. Daca supravietuiesc, sar cainii pe mine si mor imediat. Ceva sugestii?
O eschiva ii buna :P:)). Cand intri alergi spre dreapta putin ca sa ai loc de caini si dupa aia fugi in stanga pe scari. Odata ce ai scapat de caini ii destul de simplu.
LE: Si io am consumat din greseala twin humanity fix inainte de capra demon... dupa vreo 4 deaths am renuntat pt. mpment si m-am intors dupa ceva timp.
Eu tot incercam sa fug pe scari, dar e o javra din aia acolo si ma incurca. O sa incerc sa fug in dreapta mai intai, si daca tot nu reusesc o sa ma uit si la video. Am pierdut o tona de suflete si umanitate acolo, ca ma tot omoara inainte sa dau recover :(
If you have problems finishing it you're doing it wrong :))
Watch Dark Souls beaten in less than an hour-and-a-half | VG247
Mai mult ii ia sa deschida usile:)).
Gata, am reusit, dupa 30 de incercari :D
My God, am vazut tot hype-ul care se facea pe jocul asta si acum sunt addicted de el.
Problema?Nu am xbox/ps3, trebuie sa ma uit pe youtube sa vad ce se intampla :))
3 arme speciale create cu sufletele demonilor:D...
1-quelaag's fury sword-fire based damage(+10 curved-swords)
2-hunting life sickle-bleeding special efect,damage cam micut(+10 wip sau halberd)
3-moonlight butterfly angle-magic based atack(+10spear)
M-au costat vre-o 100 mii de suflete toate upgradeurile,dar a meritat,dintre toate sabia lui quelaag imi place cel mai mult si pare afi si cea mai buna:)
Am jucat si niste co-optimus cu Enthroll in seara asta:D si a fost f misto,2-3 bosi omorati,niste invadari enervante care nu ne dadeau pace:|,but all in all agreat expirience\:D/
Cine ma ajuta si pe mine ?
Sunt blocat in partea a doua din Anor Londo (am trecut de arcasii aia ) sunt la alt doilea foc practic si am principala arma stricata.
level 50 si ceva.
psn id : gogan89