Am innebunit cu carrefourile astea :))
Printable View
Am innebunit cu carrefourile astea :))
M-am intors dintr-un games hunting.
Am reusit sa gasesc un Star Wars The Clone Wars Republic Heroes de PS3 in Media Galaxy Orhideea la 49,90 lei (ultima bucata pe care am si cumparat-o).
Pt cei interesati mai aveau acolo un Star Ocean The Last Hope tot de PS3 la 49,90 lei.
Apoi am gasit in Diverta din Plaza un SmackDown vs Raw 2010 PS3 non-platinum la 49,90 lei. Parca mai aveau o bucata dar nu sunt sigur.
Tot in Plaza, in Altex, gasiti un Rapala Fishing Frenzy la 49,90 lei, multe Clouds with a Chance of Meatballs la acelasi pret si un Street Fighter 4 la 69,90 lei.
Si un mic bonus, ce mi-am comandat azi de pe zavvi, la un total mai mic decat editia de colectie PS3 a Mortal Kombat, care e cu pluta pe Dambovita inca.
I haz Terminator Skull !!!
Ptr cei interesati de AC: Brotherhood Auditore Edition PS3..aveau multe bucati in Domo Vitan...la 269 ron..
Morph:Le-am verificat si erau 143...btw mai erau 4 bucati de carduri de 20 lire..deci probabil cele care costau 50 ron s-au vandut ieri..si astea sunt din noul stoc..
Tocmai am venit din Carrefour Suceava la ora inchiderii :)
Am gasit acolo un Guitar hero 5 game + guitar de playstation 3 la 200 de lei (era -50% ultimul produs).
Avea cutia de carton oleaca cam distrusa dar cred ca ce era inauntru e bun.
Gata...tre' sa dau o fuga pana in Suceava(eu fiind din Bucuresti):nuts:..poate gasesc carduri de PSN 20 lire:nuts:
Am vazut azi la Diverta cel mai bun pret pentru Alone in the Dark pt PS3. 392 RON :)) Ma scuzati de gluma dar mi s-a parut :O
Carrefour Baneasa, Resistance 2 Platinum - 25 lei .. am vazut vreo 2-3 in cosul ala.
Am vrut sa zic gluma vizavi de faptul ca e o gluma ca acest pret e bun. Este pe bune pretul. Poate mai trec zilele astea pe acolo si ii fac o poza ;))
Si s-o postezi la POZE FUNNY =))
dar un joc de 3 ore cum e Homefront ps3 la 330 ron ce ziceti?mai spun unde..:sucks:?
Am dat inca o "raita" prin Carrefour Grand Arena datorita lui Morph(caruia tin sa-i multumesc ;) )...si chiar asa este....cardul de PSN 20 lire este 50 ron(mai erau doar 2,eu am luat 1)...nu stiu cum mi-a scanat tipa de la casa ieri pretul X(..btw aveau si Assassin's Creed 2 non-platinum aici..care costa probabil tot cat cel platinum..99 ron..desi pe el scrie 299..
P.S.L-am intrebat pe tipul care se ocupa de aria de jocuri/electronice de ce sunt asa ieftine si mi-a spus ca e lichidare de stoc..si ca altele nu vor mai aduce..deci hurry up !
adica gata cu cumparatul de cartele msn din carrefour..
Oferte bune la zavvi (cel putin pt PS3 sunt imbatabile):
Majin and the forsaken kingdom - 12.85 lire - Majin And The Forsaken Kingdom PS3 | Zavvi.com
Super Street Fighter IV - 9.95 lire - Super Street Fighter IV (4) PS3 | Zavvi.com
Splatterhouse - 12.85 - Splatterhouse PS3 | Zavvi.com
Mai era si Fallout 3 Goty - la 15 lire. Dar e la oferta 2 for 25 si merge combinat cu orice alt joc.
Oferta completa aici si le puteti sorta dupa limita de preturi din coloana din stanga.
Spor la shopping & Paste Fericit!
P.S. Fallout 3 GOTY - mi-a ajuns in 4 zile