vine la posta. acum depinde de oficiu si de factor. regimul este de scrisoare externa. il poate aduce postasul sau iti face aviz (nu pt coletarie)
nu ai tracking so nu il poti urmari.
Printable View
vine la posta. acum depinde de oficiu si de factor. regimul este de scrisoare externa. il poate aduce postasul sau iti face aviz (nu pt coletarie)
nu ai tracking so nu il poti urmari.
Mie de la zavvi mi-a ajuns direct acasa pachetul. M-am si mirat, am asteptat 2 saptamani avizul ala nenorocit si cand colo mi-a gasit un vecin coletul care era depozitat intr-o scara vecina. Si mai era si deschis :P Dar astea sunt detalii tipic romanesti.
repet in mod normal vine acasa ca scrisoare. dar depinde foarte mult de postas (fiecare oficiu isi face regulile lor)
Ca sa evitati toate discutiile ,stati de vorba cu postasul si rugati-l sa va puna aviz in cutia postala ca regula generala cand asteptati ceva mai mare ca un plic normal.Credeti-ma o sa fie si el multumit,ca nu mai trebuie sa care atatea in geanta.E mult mai sigur,la cata lume se plimba prin scara blocului.
Un pret bun pentru o consola PS3 de 40GB ? :D [cel mai mic pret]
pe bazar cauta
aici in general se prezinta preturile/ofertele cele mai bune din magazine [online sau nu]..nu de la useri [limitate la disponibiltiate..cantitate..etc]
ps: pooaul au ajuns castile?
Bundle Uncharted 1 + Uncharted 2 , la Media Galaxy , 290 de lei ... Asa scrie in catalog .
de asemenea vad in oferta respectiva de la MG : 2 jocuri PS3 la 189lei ( in oferta apar doar titluri platinum, deci cred ca despre acestea este vorba)
http://mediagalaxy.ro/media/content/...AXY-2-2010.pdf- ultima pagina
Ninja Gaiden II (X360) - 50Lei - Diverta (Librăria universității) - Cluj.
la Diverta in Timisoara este set Rock Band (tobe,microfon,chitara) la 250 lei!Am vazut doar variantele pentru Wii si PS3 , daca era de xbox nici nu stateam pe ganduri.
pfiu si eu am uitat sa imi pun azi bani pe card parca simteam ca o sa vina o oferta buna :D , sper sa il mai apuc si eu maine. oricum super pret nici macar 100lei
ShopTo.Net - Bioshock 2 with Little Sister 3 75 Figure - Microsoft Xbox 360
bioshock2 xbox360 cu little sister figurine - 34,85 lire
ShopTo.Net - Bioshock 2 with Little Sister 3 75 Figure - Sony PlayStation 3 (PS3)
bioshock2 ps3 cu little sister figurine - 34,85 lire
Nu prea cred:
Zavvi: Bioshock 2: Rapture Edition + Big Daddy 7" Action figure = �40.88
ShopTo: Bioshock 2 + Little Sister 3.75" Figure = �38.35
Pentru �2 in plus eu cred ca merita combinatia de pe Zavvi mai mult decat cea de pe ShopTo. ;)
ca sa nu mai zic ca 29.95+0.99 e cel mai imba pret :D pot sta si fara AF :P
modificam preorderul :D
sorry neatentia...crezusem ca e editia clasica...si de asta am zis ca e mai buna cealalta oferta ;)
intr'adevar e faina oferta
@walkman...tu care ti-o cumperi, sau iti place doar sa privesti si sa comentezi la altii?