La mine au ajuns jucariile a doua zi dupa telefon. Thx Gameshop :)
La mine au ajuns jucariile a doua zi dupa telefon. Thx Gameshop :)
Dj Mo - am si de la Greyhound aceasta comanda, sunteti in aceeasi firma ? Nu cred ca produsul este in stoc, trebuie un update pe site. I-am lasat lui pe PM unde ar putea sa il gaseasca in varianta normala in magazine pt. ca am inteles ca trebuie neaparat maine.
As dori si eu sa stiu cand o sa aveti pe stoc Bioshock pt PS3. Multumesc.
caiusr - 7-10 zile lucratoare, am fost anuntat chiar azi ca va veni, sa vedem cum e cu transportul.
Fable 2 tot nu il aveti pe site?
Fable 2 va veni in scurt timp in editia normala. Editia de colectie va mai intarzia putin de la producator. Voi incerca sa il pun pe site repede. La fel si Gears 2.
Despre LBP pe Gameshop ce se mai aude ?
Nu am primit raspuns inca de la producator.
a facut ieri seara un prieten comanda pe site pentru un 360 de 60GB. Nu aveti pe stoc sau nu se suna a doua zi pentru confirmare? Ca e colegu ingrijorat ca nu s-a luat comanda :)
Am si eu o intrebare legata de Pre-comanda Farcry2 ( PC ) , pe site scrie ca jocul va putea fi disponibil pe 24 ( vineri ) daca dau pre-comanda il aduceti acasa tot vineri sau urmatoarea zi lucratoare , luni ?
Multumesc
Daca are email de confirmare, s-a inregistrat comanda. Va fi contactat si i se va comunica si stocul la produs.
Haha holy crap. Halo 3 Limited Edition la 150 RON ? Uau. Nu credeam ca o sa vad preturi atat de bune in Romania. Keep up the good work.
carcasa metalica, inca un disc bonus si o carticica
Ti-am trimis PM :)
ceva noutati legate de FarCry 2 Collector?
DJ Mo - vesti urate despre Far Cry 2 - Ubisoft Romania ne-a comunicat ca jocul e mult mai scump decat ne-au zis initial asa ca probabil se va scumpi si la noi. Va si intarzia putin, va veni sapt. viitoare.
Jocul va avea tricou.