RvsS au inceput livrarile pentru Black Ops?
RvsS au inceput livrarile pentru Black Ops?
Maine vor incepe livrarile, in ziua lansarii.
---------- Post added 08-11-2010 at 04:27 PM ----------
PS3:
Il vom trece pe site la precomanda cand va fi in stoc, ca sa ne asiguram ca il vom avea efectiv in numarul pe care il asteptam. Adica va fi la precomanda in jur de 17.11.2010. Rog sa nu va asteptati sa stea mult pe site, sunt f. putine unitati.
Xbox 360:
F. f. putine unitati - va fi pe site pentru precomanda putin dupa lansare pentru ca vine putin mai tarziu.
Nu stiu daca am inteles intrebarea, dar jocul se va livra in ziua lansarii. 9.11.2010.
Marti (adica maine) ajunge la voi.
Marti se livreaza la voi jocul, pe 9.11.2010. Deci in ziua lansarii aveti jocul la dumneavoastra acasa.
am intrebat pentru ca inlipsa de altceva am comandat auditore edition.
daca apare codex probabil il voi comanda pe acela.
sa inteleg ca in momentul in care voi fi sunat pt confirmarea la auditore va exista si codexu?
nu de alta dar daca ma suna inainte nu aman comanda aceea in speranta ca voi apuca cealalta comanda daca va aparea...
complicata treaba.
SirAndrew - am inteles problema pe care o ai si as dori sa existe o metoda mai simpla, dar nu dorim sa riscam sa inregistram precomenzi pe care sa nu le putem onora.
Da, sper sa putem activa pe site Codex edition inainte de a se suna pentru Auditore, astfel incat sa poti comanda/alege ceea ce doresti.
mă aflu �n aceeaşi situaţie ca a domnului de mai sus. Vreau Codexul �nsă am făcut precomandă la Auditore. O să-mi pară destul de rău dacă o să fiu sunat pentru pre-comandă �nainte să apară Codexul pe stoc. (�nţeleg că am mai multe şanse să-l prind dorindu-l pe PS3 �nsă nu mă-nc�ntă ideea de a da refresh la pagină �n noapte dinspre 16 spre 17 �n speranţa că prind şi eu o bucată)
cred ca degeaba intreb cam ce numar de unitati aduceti pentru ca nu vei spune :)
Pretul la Assassins Creed Brotherhood PS3 o sa se schimbe si el dupa/inainte de lansare sau ramane fix?
In majoritatea cazurilor, precomanda la Gameshop asigura cel mai bun pret - dupa mai creste pretul sau stagneaza.
Da, AC: Brotherhood se va scumpi in curand. Sigur ca precomenzile efectuate deja nu vor fi afectate de scumpire, vor avea pretul cel ma mic (cel din precomanda).
Se lucreaza la site sau de ce nu merge sa fac precomanda la un joc?
Ce anume nu merge/da eroare?
Pai, ma autentific, dar la orice produs incerc sa dau Precomanda, dau click si nu se intampla nimic, cosul ramane gol. Si arata diferit site-ul.
LE: Am incercat cu alt browser si merge ca inainte site-ul, dar cu mozilla nu. Oare de ce?:(
Nici afisarea site-ului nu se face corect la tine, eu am incercat si imi merge. Uite cum ar trebui sa arate: