si totusi, cardurile alea.. ?
si totusi, cardurile alea.. ?
Sunt disponibile acum Pagina Produsului, Pagina Produsului, Pagina Produsului.
Yeeee! In sfarsit! Codurile sunt livrate la usa, presupun, nu ?
Veţi aduce şi Deus Ex: Human Revolution Augmented edition ? Dacă da, c�nd se va putea face precomandă ?
Pacat ca nu sunt prea competitive codurile/goldul ca si pret :/
Razvane,cand va intra la precomanda Killzone3?
Multumesc!
pot ridica personal astazi acest produs - http://www.gameshop.ro/game.php?id=5965 . beneficiez la el de reducerea de 15 %?
P.S. scuze de link-ul initial. caut disperat ac brotherhood si am nevoie ieri.
Cam cu 1-2 saptamani inainte de lansare.
---------- Post added 06-12-2010 at 10:37 AM ----------
Salut,
nu se poate ridica de la noi produsul, de fapt niciun produs, nu tinem stoc la birou, poate ajunge la tine prin curier maine daca dai comanda acum. Reducerea se aplica daca bagi codul, sigur.
Salut Razvan. Cum sta treaba cu PoP HD Collection si RDR Undead variantele de PS3? :)
boga - POP HD Collection este in stoc PS3.
RDR Undead - in cateva zile va fi in stoc, este in transport catre noi. Multumesc.
Gata comanda la PoP. Excelent pret cu codul de membru CG. La fel, daca nu putin mai ieftin, ca la ShopTo :>
O sa-l urmaresc si pe RDR, eventual fac o precomanda. Deci ajunge saptamana asta, da?
Da, cred ca saptamana asta.
Salut Razvan,
Am 2 precomenzi la RDR UN unu de xbox si unu ps3, la fel am avut si la call of duty, cel de pe3 mi-a intarziat o zii si cel de xbox o saptamana aproape, mi-a zis cineva ca primesc o reducere la urmatoarea comanda sau ceva de genu? Mersi mult
Salut RvsS, Wow Cataclysm ajunge maine dimineata in toate orasele nu?