@RvsS: Tu esti cu PC-u sau mai consolist ? :P
@RvsS: Tu esti cu PC-u sau mai consolist ? :P
paul - am crescut cu PC-ul si nu am trecut pana acum peste sistemul de control cu mausul si tastatura care mi se potriveste cel mai bine, dar am si un Xbox 360 pe care joc ce nu apare (sau apare tarziu) pe PC. Singurul lucru care m-ar determina in viitor sa renunt la PC este reprezentat de costurile mari de upgrade la componente.
Cand incepeti sa livrati COD5-ul?A trecut o luna de la lansare... :-<
ocmai am devenit proaspat membru in clubul 360, mai exact de fix 1 ora! :)
Ma delectez cu GTA4 si Bad Company.
Am si eu o singura nelamurire, am cumparat consola de la Metro, insa in interiorul cutieti nu este nicio garantie romaneasca, doar Warranty acela general.Cum se rezolva? au zis ca luni vorbesc ei cu cei de la Best Distribution?
Din ce stiu eu ar trebui sa iti faca o garantie pe baza facturii la biroul acela de relatii cu clientii din metro.
multumim echipei gameshop pentru sponsorizare.Respect.
RvsS, vreau si eu un pret pls pt un Arcade simplu.
Vreau sa fac cadou unui prieten prin februarie dar ma gandeam sa-l iau de acum, tinand cont de preturile astea nesimtite, mi-e sa nu se scumpeasca mai mult.
RvsS,banuiesc ca se mai tine cont si de precomenzile facute inainte de inventarul vostru,nu?Eu atunci am dat comanda pt cod5(luna octombrie parca)...
Cheers
Soop - PM me te rog cu numele si produsul dorit.
uite aici : Newsletter
eh..deja e 1149
Asta merita cu adevarat:
Consola Microsoft Xbox 360 Core - Console
si Halo3 la superoferta:
http://www.pcfun.ro/Jocuri-consola/Joc-Microsoft-Halo-3
:D
Trebuie sa introduci codul din linkul dat de dorianos pentru a beneficia de reducere
Oho asta e parfum, am vazut pe un site obscur de electronice (nu mai tin minte care -.-) acum vre-o 2 zile, un Xbox 360 Core la 1300 RON si garantie 12 luni.Quote:
Originally Posted by Taw
RvsS, garantia de 3 ani va ramane in continuare?
Ca majoritatea ofera doar 2 ani din cate observ, sau chiar doar 1.
As prefera sa nu se discute de alte magazine aici, nu pt. ca ar fi concurenta, dar se amesteca informatiile si nu ne mai intelegem. Stiu ca eu am intrebat primul, retrag intrebarea :) Oricand aveti oferte mai bune imi puteti da un PM sa vedem de ce.
Taw- da, 3 ani garantie.
Ok mane, imi cer scuze, am postat link-urile ca mi s-au parut funny in cel mai grotesc sens al cuvantului.:D
si eu imi cer scuze ca am postat acel link, dar am facut chestia asta fiindca tu ai intrebat unde. oricum, am inteles sugestia si nu o sa se mai intample