La numarul nostru pentru comenzi, tracking, etc - 021 3203301
La numarul nostru pentru comenzi, tracking, etc - 021 3203301
thx, am rezolvat.
Bai fratilor voi va bateti joc de mine sistematic...am precizat clar in mail daca jocurile nu sunt in tipla originala sa nu fie trimise...aviz amatorilor, TOATE jocurile ce au preturi mici sunt in tipla neoriginala. Nu recomand nimanui.
Nu e dracul așa negru, dacă tu ai nimerit două-trei titluri resigilate la prețuri mici, nu �nseamnă că sunt toate la fel.
Și nu-s avocatul nimănui, dar prea te hazardezi ...
nu ma hazardez dar toate le-am primit asa...mai exact 95% din ele...mai ales ca am precizat, daca sunt asa SA NU LE TRIMITA!
Eu am luat Left 4 Dead si Left 4 Dead 2 ambele cu reducere si au fost 25 de lei bucata. Intradevar, resigilate, dar nu cred ca au fost deschise. Aveau acel sigiliu neatins. La asa preturi nu am ce comenta. Mai ales ca s-a precizat ca unele sunt resigilate pentru ca se deterioreaza ambalajul, dar nu sunt deschise cutiile jocului niciodata.
Razvan confirma te rog ultima parte ca asa am inteles cu cateva pagini in urma.
@tudyniuz
Daca nu ai observat, party_man vinde jocuri pe forum. Poate are nevoie ca jocurile sa fie in sigiliul lor original pentru vanzare. :evil:
Pe parcursul verii, oferta se va extinde si va cuprinde si alte jocuri sau vor ramane doar cele ce sunt in prezent la reducere?
RazvyLord - nu cred ca vor intra alte jocuri in promotie, sunt aproximativ 200 de titluri, sunt foarte multe in promo. Dar vara este lunga, se poate intampla orice :)
Intre timp, am fost intrebat despre Assassin's Creed Revelations Collector's Edition (aka Limited Edition): va fi introdus la precomanda in cateva zile la un pret asa cum v-am obisnuit pentru precomenzi - adica mai bun decat oriunde in alta parte.
daca as vinde jocurile cum le vinde Gameshop as muri de foame...oricum sa nu mai aud pe careva ca-i da exemplu de pret si corectitudine...ori sa ma acuze de alte chestii, in bunul obicei al clevetitorilor de prin preajma...macar de ar comenta unii care nu se ocupa cu revanzari
Razvan, sper ca nu s-a mai discutat. Key pentru beta acces la HOMM6? Mersi
Hehe, am facut precomanda la ACRCE. Bun pretul. :)
dap, am facut si eu comanda... pretul bun insa pacat ca editia de colectie nu e mai consistenta :(
asteptam o figurina.
Şi eu am făcut precomandă la Assassins Creed Revelation Collector`s Edition.
Mulţumesc Gameshop pentru acest preţ imbatabil.
Ma asteptam la 250-260 RON. Foarte bun pretul. Am facut si eu precomanda :D
Honord
- am modificat. Multumesc.
---------- Post added 01-07-2011 at 09:45 PM ----------
Din pacate, nu am primit cd key de beta de la producator. Am facut eforturi si mai facem, dar inca nu avem acest bonus. Daca il vom primi, il vom distribui in ordinea in care s-au facut precomenzile.