eu ma refeream daca vor mai fi reduceri la stocul din magazin..
Am inteles acum. Nu, nu vor fi reduceri.
Pana la urma la Deus Ex: Human Revolution editia standard pentru PC includeti si misiunea bonus? Intreb deoarece pe cealalta pagina ai scris ca va fi numai pentru PS3 si Xbox 360 iar pe site bonus-ul apare si pentru PC.
Da, am primit noi informatii de la producator dupa ce am discutat noi aici si au spus ca vor include si la PC misiunea bonus.
Mai fa una cu cod si in momentul in care esti contactat telefonic, roaga-i sa anuleze precedenta.
@Ra\van can e gata noul site? Sper sa aiba imple;entata optiunea cu istoric comenzi cat si anulare comanda (eventual motivul)
A fost fun la lansarea CoJ : the cartel. :free:
PS: Ubisoft chiar a a avut o editie Tomb Raider . Asadar, Lara ramane cea mai memoabila (bunacine) aparitie feminina dintr-un joc Ubi :p
Ma_Plictisesti™ - nu avem o data exacta, dar se lucreaza. Revin cu info cand le am, este f. mult de facut. Da, va avea optiunea de istoric comenzi.
beasst - poti sa mai faci una si vei fi sunat de 2 ori.
Poate e prea devreme sa intreb dar...
O sa aduceti Silent Hill HD Collection pentru PS3?
Dark Souls Limited Edition va ajunge in ziua lansarii ? Sau se continua traditia cu intarzierile ? Ca sa stiu de unde il comand :)
Aveti o "bresa" in securitatea site-ului. Just letting you know :)
icebird - am sesizat mai departe, multumesc.
naz - nu as numi-o traditie totusi avand in vedere ca traditia este ca jocurile sa ajunga la timp, dar ma rog. In general jocurile ajung la timp si ne asteptam la acest lucru si de la Dark Souls, dar nu am cum sa garantez acest lucru pana cand nu va pleca din depozitul nostru.
---------- Post added 25-07-2011 at 12:00 PM ----------
Xristina - nu cred ca vom aduce acest titlu.
Se mai aude ceva de FEAR 3 Collector's Ed. ?
LucKos
- deocamdata nu am informatii suplimentare, revin imediat ce am, cred ca va veni.
Intrebare : gameshop.ro (magazinul online) vinde doar jocuri sigilate sau vinde si jocuri desigilate ?
Un exemplu : Pagina Produsului
In cazul in care comand acest joc il voi primi sigilat la 49.9 lei ?
RaverX - produsele pe care le vei primi vor fi mereu sigilate. Exista unele cazuri, destul de rare, in care un produs a revenit in stocul nostru din magazinele noastre partenere, caz in care este inlaturata folia originala (care poate contine etichete de pret, elemente de securitate) si este retiplat, i se aplica o alta tipla. Repet, aceste cazuri sunt destul de rare. In orice moment in acest proces nu se desface carcasa si nu este atins discul. Asadar, ca sa iti raspund - da, este sigilat.
Dar ce vrei sa se intample ? Sa iti apara un ecran cu FELICITARI ? Daca te uiti la pretul final vei vedea ca transportul nu se va calcula, iar daca jocul are pret de membru, vei ajunge la pretul de membru al jocului (in cazul AC:REV nu exista si pret de membru).
beasst
- se trece la urmatorul ecran unde ai pretul redus si poti da comanda. Daca intampini dificultati, da-mi de veste.
intrebare de 1000 de puncte: pana in sept se mai oragnizeaza ceva (lansari, concursuri, promotii) ? :) raspunsul nu-i obligatoriu. cheers ;)
Ma_Plictisesti™ - da, cel putin o lansare ar trebui sa avem. Concursuri si promotii - cred ca da, ramane de vazut.