Later edit pentru a adauga si materialul vizual.
Later edit pentru a adauga si materialul vizual.
[QUOTE=RvsS;957821]Cand se vor confirma preturile si disponibilitatea. Nu am o data exacta, dar avand in vedere ca produsul se lanseaza undeva spre sfarsitul toamnei, ar trebui sa fie la precomanda in aceasta vara cel mai tarziu.[COLOR="Silver"]
Am sperat ca zilele astea sa fie deja la precomanda. Anul trecut pe 1 aprilie era deja la precomanda AC 3 pe gameshop. Nu vad de ce s-ar misca mai incet lucrurile tinand cont ca si anul trecut tot in martie s-au anuntat oficial editiile collectors pt AC. :-?
Stai fara grija, am dat o estimare maxima. Imediat ce vom avea confirmare de pret si disponibilitate vom anunta si aici. Vom face eforturi sa aducem mai multe astfel incat sa nu se epuizeze imediat prin precomenzi.
Razvan revin cu o noua intrebare: Injustice CE pentru Ps3 cam pe cand? Cu siguranta o sa aduceti?
Pot confirma 100% ca va veni atunci cand va fi efectic in transport catre noi, adica in jur de 15-16.04. Teoretic ar trebuie sa vina CE de PS3, dar il vom pune la precomanda cand va fi cu siguranta in transport ca sa nu fie nicio problema.
Injustice Red Son Steelbook Edition acum la precomanda - Noutati
Revin cu informatii despre editia de colectie sper ca saptamana viitoare.
De asemnea, vom organiza impreuna cu partenerii nostri un concurs intr-un magazin din Mall Vitan cu premii atragatoare. Detalii in curand aici si pe site-urile partenere. Incingeti demo-ul intre timp :)
Diseara vom avea 2 anunturi legate de un anume super erou :)
Un joc nou? :D
Totul este posibil, diseara vom afla :)
Hulk? :tooth:
Deadpool :D
Dj Mo? :nuts:
None of the above :)
Sper sa fie un joc nou si bineînţeles ceva mai serios, nu ceva gen LEGO Marvel Super Heroes :p
Ei, se pare ca vestile au fost transmise deja ( o parte dintre ele).
Asadar, (http://www.consolegames.ro/forum/f60...rkham-origins/) vom avea parte de un nou capitol din seria Batman. Ceea ce nu se stia este ca va fi disponibil la precomanda deja de maine. In plus, vom avea o oferta speciala pentru tricourile cu tema Batman in cinstea acestui anunt.
Mai mult decat atat, dar vestile sunt legate prin personajul Batman, concursul de Injustice va fi sambata in Altex Mall Vitan. In curand vom anunta oficial si premiile si modalitatea de participare.
Presupun ca nu stii nicio noutate legat de editiile de colectie AC 4 Black Flag nu?
Le vom avea pe toate la precomanda, toate cel disponibile in retail - adica Skull si Buccaneer. Anunt si aici cand le vom pune la precomanda. Nu am o data exacta pentru asta, mai sunt totusi multe luni de zile pana la lansare, dar vor fi toate disponibile.
2 vesti despre un super erou aveam:
a. Se lanseaza un nou joc din seria Batman. Va fi la precomanda de azi si vom avea o oferta speciala pentru tricouri cu tema Batman.
b. Sambata vom avea concurs in care veti putea juca Injustice si veti putea castiga premii importante.
Nu se mai stie nimic de Watch Dogs? :(