Mi-am depasit recordul personal de 10h si am stat 14h la army of two,si am luat aproape toate achievement-urile intr-o zi.....
Mi-am depasit recordul personal de 10h si am stat 14h la army of two,si am luat aproape toate achievement-urile intr-o zi.....
Cred ca cel mai mult am stat la Dragon Age, vreo 12 ore intr-o repriza. In rest, maxim 3-4 ore, is batran :D
pe la vreo 5 ani ma jucam pe o consola,nu mai stiu cum se numea..avea un joystick cu un singur buton(s`a stricat saracu la un moment dat si ma jucam direct pe fiarele alea pana imi invineteam degetele).Erau jocuri stupide,sa alergi .. sa sari peste o groapa,sa te prinzi de o franghie .. lucruri simple care practic erau imposibile :)) mai incolo nes/snes/sega mega drive(sau cum se chema) aveam tone de jocuri .. cred ca inca mai am consolele stranse in vreun sac pe la bunica..
PS:inca nu am probleme cu ochii si am un trecut de speriat cand vine vorba de ore in fata TV/PC
Sa revin la subiect :P
maxim cred ca am stat vreo 16 ore in fata pc`ului jucandu`ma un MMORPG,in fata consolei maxim 8 ore
Cele mai lungi sesiuni le am mereu la RPG-uri, in special la cele care m-au prins am depasit 10 ore, 12-14 ore chiar tin minte ca am facut la Star Wars Knights of the Old Republic @ PC.
In fata consolei cel mai mult 8 ore Call of Juarez : Bound in Blood , am vrut neaparat sa il termin pentru ca mi s-a parut destul de atractiv.
Cel mai mult timp in spatele controllerului l-am petrecut in CoD6:MW2. Am stat aproximativ 30 de ore, vreo 20 in multiplayer urmate de 10 in modul co-opterativ.
34 de ore jucand Modern Warfare 2 ,dupa 2 zile am luat YLOD
14 ore incontinuu jucand WoW :drool: (asta se intampla acum 1-2 ani, cand eram aproape addicted)
10 ore jucand FF13 :nuts:.
16 ore pe Xbox :nuts: jucand Left 4 Dead 2 cu mici pauze de Fifa :nuts:
un nou record personal. 28 de ore in spatele PSP-ului am termnat silent hill-urile ,gti club mini festa ,god of war si gta chinatown.pauze mici de toaleta.am mancat o data incainte sa incep ,apoi un sandwich dupa vreo 12 ore si cam atat.Am baut un redbull ,un rockstar ,2 helluri su un rienergy.data viitoare vreau sa incerc cam tot ce se gaseste pe piata:))
Cum ai putut sta 28 de ore fara sa dormi ? eu nu rezist fara cel putin 8 ore pe zi de somn.
Dar Ronan care a stat 72 de ore ? :d
Si eu lafel , trebuie sa dorm minim 8 ore pe zi, de aia nici nu stau pana noaptea sa ma joc .
cel mai mult 20h neintrerupt:)) pe MGS4... noh odata m-am ridicat de pe scaun sa ma pish doar atat...dupa repriza asta am mancat ca un spart....am facut un dush....m-am culcat...si am dormit vreo 15 ore:))))...
:kratos: 5 ore pe PSP la GOW:Chains of Olympus
Daca e sa zic de WoW : 15 ore o singura data , 9-10 ore in fiecare zi (ultima oara cand am jucat a fost acum 5 luni )
Resident Evil 4 PS2 : 12 ore
Vad ca nu a mai scris nimeni de mult aicea, asa ca scriu eu :D
GT4 PS2 - 24 de ore pe Nurburgring, Circuit De La Sarthe 1 si 2.... Daca ar fii sa le adun, atuncea sunt 72 de ore... Bine inteles ca nu le-am facut toate 3 odata
..nu prea cred ca se considera a fi gaming adevarat dar : 16 ore 34 minute, yahoo pool . Si m-am dus si la ore ! ..nu prea am fost activ , dar na , asta e .