Call of Duty 4, reprize si de cate 10 ore 8-}
Call of Duty 4, reprize si de cate 10 ore 8-}
Hmm, cred ca pe PC, de pe la 7-8 seara pana pe la vreo 9 dimineata, Unreal Tournament 3 :D Nici n-am realizat cand a trecut noaptea... eram doar eu cu el contra botilor :D
Ahh pe PC am uitat de maratonul World of Warcraft.Eram @-) ... era prima experienta...si eram in mijlocul saptamanii dar eram prea obosit ca sa ma mai duc la sc.
Hehehehe...
Metal Gear Solid 3 Snake Eater pe PlayStation 2 - jucat ~ 40 de ore in continuu. Asta pana cand mi-au picat ochii in gura si m-am culcat, eram rupt. L-am jucat cam 5 zile in continuu pana l-am terminat. Pauze de pipi si mancare. Si atat. Eram cam disperat pe vremea aia. Acum m-au mai calmat prietena si serviciul! :D
Pe PS3, hmm indubitabil Dead Space - cam 15 ore in sambata in care l-am luat. E unul din jocurile mele preferate all time!
gta 4 - 4 ore @xbox 360 :x
stand by - 7 ore ;)) , am adormit cu ea deschisa in dashboard.
Incontinuu, fara macar sa ma ridic de pe scaun am jucat Red Alert 2 pentru 8 ore.
Cel mai mult am stat ~30 de ore cu un prieten si am jucat Dungeon Siege la co-op. Eram atat de prinsi in joc incat ne ceream tigari sau sticla de suc folosind chat-ul in-game desi stateam unul langa altul :))
Motorstorm Pacific Rift-4 ore
God of war 1-5 ore
de obicei ma joc in jur de 2 ore
La console... cred ca vreo 6 ore... la diferite jocuri :))... Gears of War, Assassin's Creed, Mass Effect.
La PC - un singur joc - Diablo 1 - peste 14 ore.
Tot la PC insa mai multe jocuri le schimbam intre ele... acum vreo 8-9 cand eram inca in liceu, si venea un prieten la mine cu PC-ul lui si jucam diferite jocuri in retea... stateam de la 10 dimineata... pana la ora 20-22 a doua zi, deci cam 36 de ore... si aici nu glumesc deloc :).
ma speri cand vand ce spuneti voi aicea eu dabea rezist 3-4 ore si alti gen Khan rezista 8 ore fara macar sa se ridice de pe scaun .
MGS 2 - Sons of Liberty cap-coada(intre 8 si 12 ore nu mai tin minte) acum vre-o luna si ceva
WoW - Dimineata ma trezeam, faceam dus si eram direct in WoW pana pe la 11-12 seara, cand pur si simplu cadeam de pe scaun, asa am tinut-o vre-o 2 saptamani vara trecuta (8-12 ore pe zi)
Momentan fara ochelari, n-am probleme, de ceva ani buni ma uit la TV, ma joc sau citesc cate 3-4 ore minim pe zi. Desi prevad cat de curand ocheti pentru distanta, eu am impresia ca nu vad bine cu ochiul drept la distanta dar oftalmologul mi-a zis ca nu am nimic :|.
Lost Odyssey - Xbox360 - 8 ore (la ultimul disc)
Final Fantasy X - PS2 - 8-10 ore (cu pauze de tigari) :P
MGS4. Peste 10 ore intr-un singur run. Cel mai mult am jucat la PC. 20 de ore de Counter-Strike. Ugh.
Hehe,cred ca 2-3h NFSU pe ps2.Eu port ochelari si nu am astfel de probleme,dar se ia maica-mea de mine daca ma vede ca ma joc prea mult.Mai ales ca acum cica ar trebui sa invat ca am marti teza.:^o
De revelion ma duc cu consola la un prieten si alaturi de o lada de bere ne jucam resident evil4.Presimt ceva interesant!:))
Resident Evil 4 va fi foarte interesant, trust me, eu il joc a 3a oara pe Wii bineinteles :D.
O singura data am stat un weekend intreg cu un amic si am jucat Collin McRae 2 si Warcraft III(multiplayer), am inceput vineri pe la 6 seara si am terminat duminica pe la 12 noaptea (aveam totul la indemina, beri, mincare, etc), dar asta s-a intimplat de mult, eram tinar si nelinistit. Acum nu-mi petrec mai mult de 5 ore in fata consolei sau a pc-ului si asta in cazuri exceptionale.
depaseam 12 ore frecvent in perioada N64 si PS1, cu jocuri ca Tomb Rider, Gran Turismo, Resident Evil, Crash Bandicoot, Golden Eye, Pilotwings...ehee tinerete.:)
27 de ore test drive le mans sega dreamcast pe la 17 ani
acum nu depasesc 5 ore cu mici exceptzi:metal gear vreo 10 ore ma tzinea geana
mgs4 15h + 5h somn + inca 8 h joc dimineata urmatoare cand ma puneam sa joc grand turismo 4 cu un amic stateam tot timpul minim 5h ,tot asa pana l-am terminat uncharted 12 h , la dead rising am stat iar foarte mult dar nu mai tin minte exact cat : ) cea mai penibila performanta : gears 1 insane - single , 3 ore am stat la raam,nu l-am batut, dupa aceea a intrat un amic in co op si l-am terminat in 15 min
Vreo 15 ore la World of Warcraft.........