Ieri am stat 18 ore in Little Big Planet.
Ieri am stat 18 ore in Little Big Planet.
Metal Gear Solid 3 Subsistence- 13 ore,terminat cap-coada.
Halo 3- 8 ore,terminat cap-coada.
Miami Vice- 10 ore incontinuu,co-op
Super Mario Bros.- 11 ore,cap-coada :))
a trecut ceva timp decand am avut un streak de genul
cel mai lung a fost GOW1 MP acum 2 veri ... 18 ore XBL streak
cand am inchis consola am adormit pe fotoliul pe care stateam si ma jucam si m-am trezit in aprox 9 ore dupa care m-am mutat in pat si am mai dormit vreo 4 :D
4-5 ore pe consola maxim in COD 4 singleplayer
Mai mult de atata sau chiar si atata, si ma plictisesc de joc, incepe sa-mi fie somn, si ma duc si fac altceva deobicei.
10-12 ore in WoW acuma 2 veri, aproape zilnic.
12 ore am jucat RE5 splitscreen cu un prieten , am terminat de doua ori campaign mode si jumatate din mercenaries
8 ore fifa 2009( multiplayer si manager mode) pe PSP
dupa ce iau bac-u rup toate recordurile !!!!!!!
hmm... cel mai mult am stat de la 10 seara pana la 5 dimineata ( raid Onyxia's Lair in WoW :)) ) ce vremuri ..
pc/world of warcraft/ 7-8 ore se pune dak e pe pc ? :D
- in onyxia ? asta inseamna ca era Pre tbc, dar totusi cam multe ore.Ori leader`ul era noob ?=D
Cel mai mult am stat 5 ore la Call of Duty 4 Modern warfare sa il termin.
14ore Zelda: Wind Waker acu 2-3 sapt. :D ....dar cred ca si la Twilight Princess pe Wii am jucat de cateva ocazii aprox.10ore nonstop:D Zelda is so addictive....you just can't stop....just this last dungeon-> just this next item -> just this last little sidemission -> just to get to the next town ->just until i enter the next dungeon-> just this last dungeon -> ... and can you see the pattern forming ? :D
11 ore+ (adică mai merge) �n Battle Fantasia (バトルファンタジア)@X360 =D>
...e nebunie!
Nu vreau să mă ladu dar de c�nd am lăsat un mesaj pe x360a/xbox forums lumea a ieșit din b�rlog nebună! =D>
...c�nd am �nceput să joc jocul era mort (online). De ce? habar n-am... dar după 2 zile de la anunț...jocul a �nflorit lol wooo! =D>
*p.s.
Nu ies din joc - 999999999999999(9) ore, wooooooo!
9 ore God of War 1 , si 7 ore god of war 2 :)) :x (Chains of Olympus l-am terminat la scoala in 2 zile :-< ) , si pe PC cred ca Gun da nu mai stiu cat :-? 6 ore :-?? mai tin minte numa ca in aceeasi zi lam si terminat :>
Super Mario World - GBA .
In liceu imi mai pierdeam noptile cu "cantar".
Acum nu mai rezist foarte mult. De obicei ma enervez sau ma plictisesc inainte sa treaca 6 ore. lol Depinde si de joc.
ee...mai schimbi si tu jocu daca te plictiesti...
ontopic:am stat acu o vreme in gta IV aprox 10 ore...
5 ore la Call of Duty W@W sa-l termin... si nam reusit :P