Man eu nu am vrut sa iti zic de xbox eu am vrut sa iti ara un wii pe care eu l-am luat cu 900 ron acumsa scumpit poate dinc auza sarbatorilor.
Printable View
Da man no offence ,eu nu m-am referit la oferta pusa de tine ci la preturile de pe site.AM vazut ca sunt destul de piperate.Acum serios 1200 de lei pt core?8-}
Da man inteleg dar la wii la vreme aceea era cel mai mic pret de pe piata.
Pastilutza: clar ps3 .( asta daca iti permite bugetul ca sa iti cumperi jocuri de ps3 si xbox )
Junnkie: multa lume si-ar dori sa fie in locul tau.
Da....ma gandesc si asa dar banii cum ii mai scot daca nu am obiectul muncii?Sunt in cumpana.
pai dar fa ce iai spu lui IlieRazvan angajeazate la amazon sau la metcafe.
Este la ofera ps3 80 GB + fifa 09 la 1580 de ron aici.
eu unul mi-as dori un Ps3.. dar ca raport calitate/pret nimic nu bate un xbox 360.. ceea ce imi si voi lua in final :)
Da man dar trebuie sa iei si in considerare caci PS3 este o consola de viitor deoarece cand o sa apara noul model de xbox peste 1-2 ani ,nu stiu da x360 o sa fie asa de viitor .
pai%%eu am ps2,xbox360 si psp-u l-am cumparat de 3 saptamani...8-}mai ps3 sa-mi iau si atat,pan nu apare ceva mai nou:-wca wii nu mi se pare o consola de mare clasa[-X...acum fiecare cu parerea lui:yes:
vezi ca am pus mai sus o oferta la ps3 cu fifa .
giorgio90, daca te uiti la ce"poate" ps3-ul si ce facilitati ai la el , vei vedea ca nu e asa de scump in comparatie cu un xbox360
Eu imi doresc un PS3 100%,ca m-am cam saturat de jocurile pe PSP,un an mi-a cam ajuns.Eu PS3 ar fii binevenit,bineinteles odata cu el si un televizor bun pana in 25 mil,investitiile cresc,dar calitatea si feelingul face toti banii.
nici nu prea se merita sa ai ps3 si sa te joci pe un televizor CRT .
Eu ma joc pe un CRT si am PS3, chiar de foarte mult timp :)
Sper sa nu se inteleaga ca eu spun ca nu exista diferente intre un LCD si un CRT, departe de mine gandul, dar daca vrei cu adevarat sa te joci, te joci foarte bine si pe un CRT
:D eu as vrea pt o luna consolele lu' rodarkone. una pe zi :P nu ps3, xbox360 si alea noi, ci alea mai vechi. ce as mai juca un paperboy....
Si eu ma joc tot pe monitor CRT, numai ca am xbox360 si wii si sint multumit.Quote:
Sper sa nu se inteleaga ca eu spun ca nu exista diferente intre un LCD si un CRT, departe de mine gandul, dar daca vrei cu adevarat sa te joci, te joci foarte bine si pe un CRT
Si Pastilutza iti recomand xbox360 cel mai bun raport pret performanta, nu sint fanboy, pe a mea se pune praful desi nu o am de multa vreme wii reuseste sa o eclipseze. Si ce daca nu e de "viitor" cum e PS3, conteaza sa ai pe ce sa te joci, oricum peste citva ani se schimba toate, ca daca MS schimba consola Sony nu poate sa ramina fara raspuns.
Eu cred ca o sa imi iau un PSP, pentru ca am avut doua pana acum, pe care le-am facut cadou. Saptamana asta fac cadou si PS2-ul, impreuna cu ceva jocuri.
PS: De asemenea, mi-as mai dori un Nokia N-Gage, oricare model, insa nu gasesc nicaieri unul nou, ci doar refurbished sau second-hand. Daca cineva poate sau stie sa - mi dea un sfat, ar fi binevenit. :D
Seriously, as vrea un PSP. Gaming on the go.
@huber_93 Mai bine iti alegeai nick'ul pintea_93 :))
On: as vrea:
xbox1
n64
psx