@Taw uitate pe homepage si ai jos ranking dar espre useri si altele ne poate spune Monky mai bine.
Printable View
@Taw uitate pe homepage si ai jos ranking dar espre useri si altele ne poate spune Monky mai bine.
La multi ani si cat mai multe bucurii.si sa ne scriem si la anu pe vremea asta tot aici
la multi ani inca odata CG :x
aici sunt doar cateva dintre autografele userilor de pe forum..sa speraam ca la anul vom fi mai multi si evident felicitariile vor fi mai mari sa incapa cat mai multe autografeB-)
Craciun fericit va urez , tuturor celor care au grija de acest site(administratori,moderatori,etc) , tuturor userilor si tuturor gamerilor.
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire iar Sfintele Sarbatori de Craciun sa va umple de bucurie si pace. Craciun fericit!
Attachment 13107 Attachment 13108
Ala a lui Trickz e cel mai misto:P
La multi ani CG!!!! tot inainte! sunteti cei mai tari:D one big happy familly!
Taw: de obicei pun statisticile aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...ia/index5.html dar punem si aici :)
04.08.2008
Locul 9996 in Clasamentul General
Locul 810 in Categoria Divertisment
15.08.2008
Locul 3448 in Clasamentul General
Locul 390 in Categoria Divertisment
27.08.2008
Locul 2283 in Clasamentul General
Locul 278 in Categoria Divertisment
14.09.2008
Locul 1572 in Clasamentul General
Locul 204 in Categoria Divertisment
15.10.2008
Locul 1607 in Clasamentul General
Locul 49 in Categoria Calculatoare/Internet
16.11.2008
Locul 1481 in Clasamentul General
Locul 43 in Categoria Calculatoare/Internet
16.11.2008
Locul 1481 in Clasamentul General
Locul 43 in Categoria Calculatoare/Internet
24.12.2008
Locul 1191 in Clasamentul General
Locul 34 in Categoria Calculatoare/Internet
Statistici forum:
Useri inregistrati: 1,564
Threaduri deschise: 3,146
Posturi: 40,254
Statistici server luna Decembrie 2008:
Vizitatori unici: 71215
Numar vizite: 1091226
Pagini vizitate: 872810
Hit-uri: 128672091
Bandwith: 329.84 GB
O fi bine ? O fi rau ? Sincer, nici nu-mi mai pasa de statistici. Important e ca suntem pe metereze si nu avem de gand sa renuntam :)
Nici sa nu va treaca prin cap sa renuntati;).Iar daca e bine sau nu ...........eu cred ca este bine,foarte bine ,iar cei care spun ca este rau sunt invidiosi.
Craciun fericit si sarbatori fericite.
Craciun Fericit !
Merry Christmas CG!
Craciun fericit!
Merry Xmas and a Happy New Year :)
Sa aveti cat mai multe jocuri, colturi de relaxarea mai dotate si multe controllere la indemana.
Si sanatate ca sa puteti sa apucati GOW 100.
Va urez si eu din toata inima un Craciun Fericit cu multa liniste in suflet si cu multe cadouri. Sa aveti parte de tot ce va doriti si cel mai important santate (si timp sa va jucati pe console).
Craciun Fericit!
Ho Ho Ho... Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un an nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani
craciun fericit oameni buni si rai..fie-va masa bogata,sa nu fiti singuri,sa fiti iubiti ..sa ne auzim cu bine...si un an nou plin jocuri bune.. sa avem motive sa dezbatem, sa ne contrazicem,sa cadem de acord si sa ne simtim bine ca avem unde sa ne mai descarcam si sa ne simtim ca in a 2a casa aici pe CG..
Craciun fecicit tuturor. >:D<
Ho ho hoooo
meeeeerry xmas !!!!
Sa va aduca moshu cadou MULTA sanatate ... si evident ce-mi doresc mie va doresc si voua :)
CRACIUN FERICIT TUTUROR !!!
Craciun Fericit si HAPPY GAMING X-MAS !!!
Craciun Fericit tuturor!