Shopto nu m-a dezamagit nici de data asta, mi-a ajuns azi coletul. Faxiu, ar trebui sa il ai si tu tot azi.
Printable View
Shopto nu m-a dezamagit nici de data asta, mi-a ajuns azi coletul. Faxiu, ar trebui sa il ai si tu tot azi.
Kragod, cand ti-a fost expediat?
Ieri, tocmai de aia m-am mirat ca a ajuns azi.:)
Si da, consider ca este"better with kinect sensor".
din pacate la mine a stat de pe 7 la pranz pana pe 8 seara in tranzit BSI. Azi dimineatza a ajuns si la oficiul meu, o sa-l incing diseara. Shopto l-a trimis super OK. Cu romanica e mai greu...
Am si eu o intrebare. Daca joc Mass Effect 3 ZONA 1 se mai pot importa salvarile din Mass Effect ZONA 2? Sau trebuie sa fie toate jocurile aceeasi zona? Am Playstation 3.
Mda...Il iau azi pe 360. N-am curaj sa merg pe varianta PS3. :-S
Lylo, recomandat ar fi sa fie aceeasi zona sa-ti citeasca salvarea. Nu cred ca merge daca sunt zone diferite.
@Raskolnikov1944: Asa ma gandeam si eu, multumesc.
Eu l-am luat de pe PSN la launch date in US; am avut o problema cu shopto o data si n-am vrut sa risc la asta. Super joc - primul playthrough pe story:).
Si cum se comporta? Are acele frame-drops oribile postate de Koba in paginile anterioare?
Nope, nimic de genul asta. Nu am observat nici un bug pana acum (am doar vreo 5 ore de playtime, asa ca nu stiu cum va face mai incolo, dar pana acum nimic). Insa - freaky fact - a dloadat automat un patch imediat dupa ce am instalat jocul. Freaky pentru ca era ziua lansarii - deja aveau un patch gata, wtf:)? Poate patch-ul era un fix pentru asta, nu stiu...
Din ce stiu eu au anuntat de mult ca vor scoate day 1 patch, dar parca erau fixuri pentru cei care importau salvarile... Nu am urmarit videoul cu framedrops, dar dupa o anumita misiune frama putin pe Citadel si pe Xbox. Acum parca nu mai face. Si am mai intalnit vreo 2-3 buguri la cover si altul pe Citadel, unde m-am lovit de un "zid invizibil". Small stuff, la cat de bun e jocul.
Mass Effect I has it!. Sa vad daca imi pastraza caracterul facut aseara pan ala lvl.8. Ca era full trial de US iar eu am UK. uișălsi.
Nu, nu, la mine imediat cum iesi din Normandy pe Citadel si faci dreapta, am "taiat curba din scurt" si am ramas oarecum blocat, indiferent in ce directie miscam, in final personajul "sarind" la un metru mai in fata. Dar dupa cum spuneam, detalii minore la asa un joc :)
(btw, vrei careva cod CE?)
Ce contine codul? Il vinzi?
Nu lua codul ca primesti invisible wall:D
Fiind cod(uri) din editia retail ar trebui sa contina tot, numai ca in format digital...
Baietzi, eu voi juca de pe contul de RO. Deci care doritzi, add "stefaxiu". PS3 that is...