Am un cod pentru Mass Effect 3 N7 Collector's Edition (DOAR DIGITAL GOODIES) PSN U.K ,trimiteti-mi un pm si voi alege userului caruia il voi da.
Printable View
Am un cod pentru Mass Effect 3 N7 Collector's Edition (DOAR DIGITAL GOODIES) PSN U.K ,trimiteti-mi un pm si voi alege userului caruia il voi da.
http://www.youtube.com/watch?v=0LVVv...layer_embedded
Nota 8.4
(posibil sa contina spoilere majore-eu m-am uitat la el de la jumatate si de acolo e safe)
Review ArealIT(mai mult ca sigur contine spoilere majore-sunt cunoscuti ptr asta)
http://www.youtube.com/watch?v=4l1PORAGcZs&feature=player_embedded
Note:7.6 ptr action 7.7 ptr RPG
Blocare PS3 ~x(
Mda,ai luat freeze in acelasi timp cu Faxiu si v-a scos pe amandoi:|, nu stiu ce dracu fac dar tb sa scoata un patch pt freeze-urile astea ca taie tot cheful de joaca:(
BioWare: We "Have Ruled Nothing Out... Have Not Made a Decision Regarding Requests to Change the Ending" | PlayStation LifeStyle
We are aware that there are concerns about a recent post from this account regarding the ending of the game. In this post it was stated that at this time we do not have plans to change the ending.
We would like to clarify that we are actively and seriously taking all player feedback into consideration and have ruled nothing out. At this time we are still collecting and considering your feedback and have not made a decision regarding requests to change the ending.
Your feedback and opinions are of the utmost importance to us. We apologize for any confusion this has caused. Our top priority regarding this discussion is to keep communication with you, our loyal fans, open and productive.
Normal ca nu exclud posibilitatea, doar mai vor niste bani in plus de la urmatorul DLC. Si uite asa vom avea o premiera in gaming: pt un ending frumos va trebui sa platesti in plus.
Sent from my hands
sa-l utilizeze cu succes. M-as fi lipit si eu de el dar am citit ca intr-adevar nu merge decat pt. digital. Darn.
In aceeasi alta ordine de idei, sunt foarte putini jucatori cu Origin account setat pe Romania. Sau poate doar 15 insi au jocul pe PS3. Sa o lamuresc putin (pentru ca si eu am crezut ca trebuie jucat pe conttul PSN RO), nu trebuie decat editata tzara in contul EA/Origin. Ca prea se vede urat la leaderboards...
Mass Effect 3: New Ending Incoming - PlayStation 3 News at IGN
Pana la urma finalul se va schimba ! Bravo Bioware, ati dovedit ca sunteti o companie caruia ii pasa cu adevarat de fani !
Postul original de pe site-ul Bioware: LINK
Buy the new ending for Mass Effect 3. Just $9.99! :nuts:
Mi se pare aiurea... Eu un joc in mare parte il apreciez pt. story-ul sau (cu bune si cu rele) si mi se pare aiurea sa se schimbe finalul (deja trait) pt. ca nu le-a placut fanilor. E ca si cand ai cere lui Shakespeare, Stephen King, Arthur Clark, Frank Herbert (insert any writer in there) sa-si schimbe finalul cartii pentru ca nu ti-a placut. Sau marilor regizori/scenaristi sa le ceri un alt final la filmul vizionat. Pfft...
Oricum daca se merge in stilul asta e clar ca nu va ramane trilogie. Sau mai exact, cred ca va fi o trilogie in stil Halo (din 6-7-20 parti) :evil:
No offense, imi place Mass Effect-ul, imi place universul sau... dar, de cate ori e nevoie sa moara Shepard ca sa fie fanii fericiti? E oare asa greu sa revina (daca vor) cu un alt personaj pe masura? Eu cred ca nu...
Nu e numai un final prost (Precum cel de la Human Revolution, spre ex), e un final cu multe găuri, ce lasă mult prea multe semne de �ntrebare şi care �ncalcă regulile stabilite �n jocurile precedente [spoiler=mass relays] �n dlc-ul arrival, c�nd Shepard distruge acel Relay distruge �ntreaga viaţă din sistemul respectiv, deci practic c�nd alegi să distrugi relay-urile distrugi şi viaţa din univers (sau cel puţin din sistemele suficient de evoluate)[/spoiler]
Eu �ncă sunt de părere că au făcut toate astea deliberat, au făcut un sf�rşit care să creeze controverse şi au făcut tot felul de declaraţii nu tocmai la locul lor doar pentru publicitate, chiar şi cea negativă este bună, iar acum apar cu un DLC gratuit (sau nu) şi tot internetul e "Oh vai, uite, chiar dau un scuipat pe fanii lor(nu le-a păsat de fani c�nd au transformat seria �ntr-un shooter, că deh altfel nu putea să-l joace şi Gigi Becali).
Oricum, lumea va uita de nesimţirea celor de la Bioware iar peste un an vor cumpăra şi Dragon Age 3, e un ciclu perfect.
Eu nu sunt deloc de acord sa schimbe sfarsitul. La urma urmei nu gamerii detin "ultimul cuvant" ci oamenii care si-au storcit creierele (more or less) ca sa faca jocul, iar daca ei au decis ca ending-urile sa fie asa, pai asa sa ramana. Vorba lui Monky, cum iti permiti sa ceri unui artist sa-si schimbe creatia doar pentru ca nu-ti place tie? Mi se pare ipocrizie.
Ca sa intelegi endingul acestui joc trebuie sa ai totusi niste carti citite in spate, cativa ani de studii si o anumita suma de neuroni care inca mai traiesc in urma asaltului de etnobotanice si algocalmin cu Votca Saniuta. Este clar ca aceasta miscare a Bioware se adreseaza in special americanilor obezi cu IQ de soparla in delir, care au citit la viata lor instructiunile de pe pungile de chipsuri si pasta de dinti in timp ce se cacau. Punct!
E cea mai dizgratioasa chestie pe care am putut-o pomeni in ultimii ani de gaming.
Eu spun sa votam ca sa ii bage pe Bruce Willis si Chuck Norris ca salvatorii salvatorilor si sa bata aia tot.