normal,vrei sa se duca nebunu' peste ei sa le-o dea iar@-)
It's a MAD world WE live in%-(:bash::-t
Rezultatul procesului: 23 to life.
Sursa: So-called 'Halo killer' gets 23 to life - GameSpot News Blog - Gaming News and Videos
reborn aici trebuie sa te contrazic...... religia poate fi unul dintre factorii care la indemnat pe baiat sa faca ce a facut... pur si simplu sunt unii oameni care nu rezista cu atatea reguli .Un fost coleg de-al meu a fugit de acasa din cauza organizarii muuult prea stricte a parintilor acestuia, familia fiind de religie penticostala.La Jesus-freaks ( banuiesc k de evrei spune) e si mai rau.Daca sunt cei care cred eu , cei imbracati in negru cu nume gen Gebadaia sau Ezekiel :))) , sincer nici eu n-as rezista , dar nici nu mi-as omori parintii doamne fereste
Nu, cand spun Jesus-freaks ma refer la toti cei care incearca sa ia Biblia (sau orice carte sfanta, in extenso) ad literam. La toti cei care ii considera pe cei de alta religie pagani, la cei care isi fac rau sau fac altora in numele idealurilor religioase (cu care nu mai au treaba de mult, in cazul celor care aplica pedepse corporale, de ex.), in general la toti cei care au impresia ca stiu ce vrea Dumnezeu.
Cu alte cuvinte, ma refer la cei din cauza carora (in parte, intr-adevar, dar in mare parte) s-a ajuns la situatia descrisa in articolul din primul post.
E opinia mea ca o parte substantiala din vina o au parintii. Daca nu il lasau in seama "baby sitter-ului" reprezentat de consola, PC, TV etc nu cred ca se ajungea aici. Va dati seama ca acest copil de mic a fost obisnuit cu jocurile si cu lumea asta virtuala care intr-un final i-au dus la o dependenta puternica. Astfel, cand i-a fost interzis "drogul", el a intrat in sevraj, stare care apare la intreruperea brusca a oricarui tip de dependenta (alcool, tutun, mancare, sport, jocuri, you name it).
Mie din relatari nu mi s-a parut ca tatal a fost unul sever, chiar din contra, si acum a zis ca vrea sa ii fie aproape fiului sau.
Oare cum ar fi sa joci Halo zeci de ore, iar cand scoti ochii din LCD sa ai impresia ca inca esti in joc, sau ca nimic nu e real ?
In mod evident, ceva nu era normal nici cu baiatul ala. Totusi, a fost o crima cu premeditare...
In concluzie : in viata e bine sa faci de toate, dar cu moderatie. Cand nu te poti modera singur, ca si copil, parintii trebuie sa reprezinte baza acestui lucru.
Auzi, citesti si te ingrozesti...
Psshh...
Mai apare cate unu care are probleme cu capu, isi impusca parintii, apoi cineva realizeaza ca respectivul a fost in preajma jocurilor in viata lui si gata, se da vina pe jocuri /:)
Porcarie mai mare nici ca am vazut. Eu am perioade in care ma joc cate 10 ore pe zi, pentru ca e FUN! Si totusi, cand vine cineva si-mi zice "Ia, mai iesi si tu pe afara" nu sar sa-l omor. Eu zic ca respectivii care fac d'astea au probleme dinainte, probleme care nu au nici o treaba cu jocurile, da de... e mai usor sa sara parintii sa zica "AHA!! Jocurile alea, fir-ar ele sa fie!" decat sa recunoasca ca poate copilul avea o problema, si ca maybe, possibly, probably au si ei o parte din vina.
Give me a f-ing break. Daca joci GTA 50 de ore si dupa iei masina si incepi sa calci lumea pe strada, esti dus cu capu prietene, si nu are nimic de-a face cu jocul, decat ca poate iti da idei cum sa-ti exprimi nebunia, dar astea le iei de la stiri, filme, din carti, basically de oriunde. Pana mea, iesi pe strada in buc seara, si ai sanse sa fi inspirat de evenimente live, pt ca asta e lumea in care traim.
In principiu, "inspiratia" pentru a face asa ceva poate veni de oriunde, cum ai zis si tu, de exemplu din ce vezi pe strazi in fiecare zi.
lol Oricum, eu de fiecare data cand am fost in Bucuresti am ramas cu senzatia neplacuta ca acolo se aplica regula : Scapa cine poate...
Acum nu stiu daca sunt eu subiectiv sau chiar asa este.
Asa este... :(
Mai groaznica mi se pare faza cu surprize, si faptul ca pustiul a premeditat totul, astfel incat sa pice tasu' vinovat si el sa scape... In mod sigur individul e bolnav mintal. Daca asta nu e un caz de psihoza, nush ce sa mai zik... Locul copilului nu e la inchisoare, ci la spital, in opinia mea. :(
parerea mea este ca locul copilului este in mormant...:(...cumplit
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
man daca tu vezi ca ai un copil dependent care nu mai doarme si nu mai mananca din cauza unui joc tu il lasi, nu? gandirea ta este cam stricata, sincer. ei au gresit pt ca nu i-au interzis asta mai demult si nu cred ca avea bani de jocuri, deci pana la urma ei i l-au cumparat
baiatu' era bolnav,asta e sigur.stiu tot asa un baiat de vreo 16 ani,si de cand a aparut ps1 a inceput sa joace jocuri,acu sta si cate 15 ore fara sa manance si fara somn.cand iese afara o spun foare serios ca e pericol public,de la felul cum vorbeste,cum se manifesta,mai claxoneaza cate o masina si incepe sa urle de nebun.si faza nasoala este ca parintii il incurajeaza si ii cumpara toate jocurile.dupa stirea asta sigur il voi evita,ca poate i-mi face si mie felul.........:D
Recomand filmul Elephant referitor la acest caz.
Attachment 32146
impuscati-l in cap.:)...doamne feri sa aiba mostenitori..in inchisoare nu are ce sa faca..in spital de ce?..ca sa le distruga viata medicilor?..acel copil este un monstru
da probabil din raspunsul meu deja ti-ai facut o parere nu?:)..atunci imi cer scuze pentru ca mi-am exprimat opiniile:)..si te rog sa imi explici de ce acel copil trebuie sa mai traiasca?..i-a luat viata celei care i-a dat viata..ma rog probabil m-am cam grabit cand am spus sa il impuste in cap:-? ..ar fi mai bine intro inchisoare
Gata nu mai fac copiii:)) ! ( glumesc)
Da asa e copilul ala era nebun rau , eu ca nu vor sa imi ia consola ce ar trebui sa fac ?lol Asta e daca parintii nu vor trebuie sa ii asculti.
Dar dilema mea de cand am vazut threadul a fost : ce o sa ii faca tatal ? ( asta chiar ma intereseaza)
E de-a dreptul inuman ce se intampal in ziua de azi . Copii isi omoara parintii pt un joc , un alt barbat si-a aruncat nevasta de la etaju 9 de pe balcon pt ca a uitat sa depuna un bilet castigator la loto astfel nu a castigat marele premiu (o suma f mare de bani din cate am auzit ) si altele . Desi principalul vinovat e evident copilul , as da vina si pe tata ca a pus jocul in acelasi loc cu arma :| si arma avea gloantze in ea (stuuuupid think to do #-o) . pacat ca mama a avut cel mai mult de suferit din incidentu asta . R.I.P.O:) si din cate putem vedea ,oamenii nu sunt ce par a fi (a kid could be a cold blood killer)
Si uite asa a luat baiatu 35 de ani de parnaie. Cam putin dupa parerea mea.