Pai ce, tu cand iesi afara vezi 1080p cu FSAA 16x si Anisotropic Filtering la 16x ?
Printable View
Da. Am ochi cu nvidia enhancement.
Dj Mo, nu inteleg de ce te ataci. nu sunt obsedat de grafica. chiar nu sunt, dar AC2 chiar arata urat. in 1 aveam texturi mari si clare, aici totul este sters.
Nu ma atac, dar nu mai comparati versiunile de consola cu cea de PC. Am spus-o de nu stiu cate ori. Nu are cum sa arate un joc pe consola, la fel de bine ca pe PC cu toate setarile sus.
sincer, unu din motivele pt care mi-am luat consola e tocmai ca nu sunt obsedat de grafica. singura comparatie pe care am facut-o a fost ca arata la fel de prost ca AC1 de PC pe low. in rest, nu ma int rezolutii gigant si AA 200X sau mai stiu yo ce. vreau doar ca un joc bun, sa arate bine, sa ma introduca mai bine in poveste (vezi exemplu Uncharted 1 si 2)
Mie mi s-a parut ca Ac are cea mai buna grafica din 2007.
Mie mi se pare ca versiunea de consola a AC2 arata mai prost decat versiunea de consola a AC1. Totusi e posibil sa fie din cauza calitatii video-ului
Who actually gives a damn? Gameplay-ul sa fie bun (deja este, si niste imbunatatiri nu pot strica) si sa-l diversifice mai mult si mi-e de ajuns.
Armele FTW :x
Sa asteptam cu totii sa il jucam si apoi sa ne dam cu parerea. Si la primul comenta lumea ca arata ca dracu sistem-ul de urmarire a tintelor si dupa nu s-a plans nimeni. De ce mereu ne aruncam cu capul inainte dupa ce vedem un clip cu calitate medie pe net in loc sa asteptam sa il testam ?
on : Jocul arata bine ! subscriu la ce a zis si Bobby !
Gameplay-ul e mult mai diversificat decat primul si pe mine asta ma interesa :D
black edition va fii si pentru 360 nu? (sper)
da, normal ;).
Vad ca in ultimul timp s'a deviat mult de la ideea de joc bun, si pentru majoritatea "gamerilor", jocurile au inceput sa se judece doar dupa grafica...ce dracu, v'ati nascut toti in HD?
Cand jucati la inceputurile anilor 90 supaplex, nu'l judecati dupa cum arata...si sincer sa fiu, cred ca nu'i pasa nimanui de grafica la vremea respectiva.
Eu acum ma joc Assassin`s Creed 1 si imi place la nebunie@-)@-)daca va fi AC2 mai frumos ar fi ceva superb debea astept:1st:
Assassin's Creed 2 Delayed (On PC) - Assassin's Creed II - Kotaku - delayed ca si primul doar pe PC,eu cred ca dinou din cauza pirateriei pe PC vor sa scoata niste bani din vanzarile de console si apoi dau drumul si la PC
Serios acum...crezi ca intereseaza pe cineva ca a fost amanat pe PC?
poate ca nu poate ca da,e legat de joc doar ca ma refeream ca fac la fel ca si in primul - marketing mai bine zis ,nu te teme ca eu il iau pe PS3