Am verificat, se pare ca sunt doar un faction scuze :(, singurul quest care poti sa-l faci cu ei/pentru ei este in Markarth este unul in fata unui abandoned home.
Am verificat, se pare ca sunt doar un faction scuze :(, singurul quest care poti sa-l faci cu ei/pentru ei este in Markarth este unul in fata unui abandoned home.
Am mai dat de un anume School of Bards, dar nu am facut niciun quest primit de la ei deocamdata... ati dat peste asa ceva? As cauta pe net, dar mi-e teama sa nu dau peste spoilere ca mi s-a mai intamplat...
Patch notes de la update postate pe blog-ul Bethesda:
"Today we’ve begun rolling out Skyrim’s 1.2 update for PlayStation 3. The update is already available for users in Europe and we will let you know as soon as it’s up in North America. Our current ETA for Xbox 360 and PC players is this Wednesday, November 30th.
So what does the new update cover? Details below…
UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)
Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player’s wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)
After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.
Thanks for playing Skyrim."
This is Where Every Single Dungeon in Skyrim is Located, News from GamePro
this is one BIG and detailed map :D cine a facut-o a avut nervi de otel nu gluma.
Eu pot sa spun ca dupa mai bine de 17 ore de jucat Skyrim, chiar ma distrez butonandu-l (spre deosebire de Oblivion la care nici dupa 25 de ore de gameplay nu m-am simtit mai bine :)),,,poate il incerc dupa ce termin skyrim...am dat o comanda pt 5th year anniversary edition pentru ca am dat de o oferta misto...dar e numai pt PC:( ).
Pana acum am omorat doar 3 dragoni, dar sincer nu prea am mers sa ii caut. Incerc sa fac orice numai sa nu urmez povestea principala. I`m a sucker when it comes to side quests :D. Sunt dispus sa fac si quest-uri gen "fura o sticla de vin pentru betivul satului" sau "scoate niste ceapa din gradina" :)). Am facut si o mare parte din misiunile de la Companios si Wizards College si sigur mai am multe de facut.
P.s. asta a fost prima imagine la care a trebuit sa o salvez ca un jpeg care nu avea calitate maxima. La calitate maxima ocupa 5.3 si la nivelul 11 (a doua cea mai buna calitate) ocupa doar 3.ceva .Nu cred ca primiti cine stie ce spoilere daca va uitati la ea pentru ca mai nici un nume de pestera sau temnita nu are vreo relevanta cu povestea astfel incat sa o strice...
Jocul e bun dar bine-nteles ca se putea si mai bine... cel mai mult cred ca ma deranjeaza lipsa unui morality system. Adica eu de regula vreau sa joc prima tura ca un personaj pozitiv, da foarte multe misiuni iti cer ceva de genu: fura aia, omoara pe ala, intimideaza etc. Good guys don't do that :D. Anyway aia e parerea mea....poate altora le place faptul ca nu exista un morality system.
:)) Skyrim =/= Middle-Earth
Haha! Am gasit primul meu Daedric Artefact de la cel mai tare quest facut pana acum. Nu dau spoilere! Ma bucur ca mai sunt si unele quest-uri originale si nu doar: omoar bandit leader-ul x care ca sa vezi se afla la zeci de kilometrii distanta de unde esti tu, sau du-te si livreaza obiectul asta fix la persoana care se afla in orasul situat in partea opusa a skyrim-ului etc etc.
Si totusi am doua intrebari: 1. Cum stiu ce bonus-uri primesc de la diferiti zei? De exemplu ultima data m-am rugat la o statuie de-a lui Talos si mi-a spus ca am primit ceva blessing de la el...dar sincer nu stiu ce e :D
2.Unde gasesti si eu niste lockpick-uri de vanzare? eu numa de la banditi omorati de-a lungul timpului am facut rost...dar problema e ca am rupt vreo 20 incercand sa deschid un chest (Master level) si acum mai am numa vreo 8-9 :%%. Am cumparat un lockpick de la un fierar si unul de la un vanzator din Whiterun ....dar in alte locuri nu am gasit :-S. Help ..
3. deja am vreo 15-20 de dragon bones-uri si dragon scale-uri. pentru moment le tin in chest. o sa imi trebuiasca mai tarziu la ceva skill sau quest sau pot doar sa le vand (aici puteti raspunde simplu cu DA sau NU :D).
Salut, ai raspunsurile mai jos, sper sa te ajute:
1: Bonusurile de la altare (le-am luat din gameguide):
- Blessing of Akatosh: Fortify Speed 5 pts for 300 s;
- Blessing of Arkay: Fortify Health 10 pts for 300 s;
- Blessing of Dibella: Fortify Personality 5 pts for 300 s;
- Blessing of Julianos: Fortify Intelligence 5 pts for 300 s;
- Blessing of Kynareth: Fortify Agility 5 pts for 300 s;
- Blessing of Mara: Fortify Willpower 5 pts for 300 s;
- Blessing of Stendarr: Fortify Endurance 5 pts for 300 s;
- Blessing of Talos: Fortify Strength 5 pts for 300 s;
- Blessing of Zenithar: Fortify Luck 5 pts for 300 s.
2. Lockpicks poti sa cumperi de la merchants din tab-ul "Misc" cele mai mari sanse le ai la cei care vand de toate dar am gasit destule si la blacksmiths. De asemenea mai e merchatul de la Kajit care apare in fara la Whiterun din cand in cand si care are tot timpu cel putin vreo 10 de vanzare. Am observat ca la vanzatorii din Dark Brotherhood si la cei din Thief Guild am gasit mereu de vanzare. Sincer sa fiu nu am avut probleme cu ele, am vreo 300+ momentan si am rupt destule ca sa cresc lockpicking.
3. Cu Dragon Bones si Dragon Scales iti faci Dragon Armour (heavy si light in functie de partea de smithing pe care ai mers). De asemenea cu Dragon Scales iti upgradezi armele/armurile la grindstone/workbench la rank de legendary. Pe partea de light armour Dragon-ul este cea mai buna, dar pe heavy armour Daedric are coeficientul mai bun.
Daca mai ai alte intrebari sa imi spui si voi incerca sa iti raspund. :)
Mici adaugari:
1. Le poti vedea odata activate in Magic - Active Effects.
3. Corect, atentie insa ca trebuie Smithing 100 si dureaza ceva pana ajungi acolo. Se pot tine in chest pana atunci, asa cum faci deja.
Eu am incercat sa imi fac ceva folositor - armuri, sabii ceva mai bune si pentru asta ai nevoie de mai multe ingrediente. In plus, nu creste Smithing cu 1 la fiecare sabie facuta (sper sa nu ma insel, insa de la un nivel incolo creste mai greu) asa ca practic devine "grinding" ceea ce as incerca sa evit, nu e un MMORPG :) Eu am platit unde am putut pentru training de Smithing, dar de la 50 incolo te costa cam 1000 aur pe nivel, ceea ce este foarte scump. Oricum, vreau armura aia de Dragon asa ca voi incerca cu prima ocazie ce spui, Daggers sa fie!
Jocul asta imi fura orele de somn.. nici nu mai stiu a cata noapte ma culc la 3:30am.. just so I can clear the dungeon first...
Epic ****ing game is E P I C.
Btw mi-am comandat OST-ul, pt cine e interesat: (Koba ? :tooth:)
DirectSong Presents :: The Elder Scrolls V: Skyrim - Original Game Soundtrack
^Cea mai epica coloana sonora de joc ever. :drool:
multumesc pentru raspunsuri:*. uite o aplicatie tare pe care cred ca o sa o iau cand apare (nu am citit ca scria Comming Soon asa ca am cautat aseara pe Android market si nu stiam de ce nu e acolo :)). Am gasit doar 2 aplicatii gratis: un cowntdown pana cand se lansa jocul si o harta a skyrim-ului si Cyrodil-ului).
Free Skyrim companion app coming soon to iOS and Android | PlayStation University | www.psuni.com
P.s. nu stiu cand o sa termin povestea din joc avand in vedere ca din 20 de ore de joc vreo 19 sunt facand quest-uri secundare :)). I`m addicted to secondary quests :( ... si zicea un developer ca cica sunt o infinitate de quest-uri secundare. oh no ! :oQuote:
You’ve probably already noticed, but The Elder Scrolls V: Skyrim is a big-ass game. It’s not uncommon to have over a dozen active quests at any given time, and it’s easy to lose track of things. Thankfully, a small developer has taken matters into their own hands and is working on an interactive map for your mobile device to help keep your game sorted.
Called Dragon Shout, the app will roll out first on iOS with a planned Android release to come later. Initially, the unofficial app will allow you to plot the locations of items you may have dropped because they were too heavy, important ingredients for potions, and create journal entries. You’ll also be able to create an account that allows you to access your personalized map from any device, and there are later plans to be able to share your markers and journals with friends.
It’s a neat idea, and the price is certainly right. Anyone else looking forward to this?
Metoda cu Iron Daggers este cea mai buna de crescut smithing si nu numai, dar mai multe in spoiler:
Eu ma culc tot la 5 din cauza lui :)).
Ca tot suntem la capitolul funny video din Skyrim:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eu facusi un reboot, din pacate faptul ca am dezactivat vsync-ul in skyrim mi-a dat peste cap physics-ul si schedule la NPC (si dupa ce l-am reactivat nu si-a revenit :(, asta poate afecta quest-uri si strica immersion-ul, de exemplu cand iti zice ca trebuie sa va intalniti noaptea si defapt este ziua sau shop-urile inchise in plina zii, sau cu uni pur si simplu nu te poti intalni desi inca asta nu mi sa intamplat)... plus ca as vrea sa ma concentrez mai mult pe archery si sneaking, dar trebuie sa admit ca este mult mai tare de cat am crezut sword+shield, imi place chiar mult, anyway meet Raidy:
Smithing-ul se screste chiar foarte usor, exista doua metode, avand in vedere ca primesti aceleasi puncte si de la 1 iron dagger si de la 1 daedric dagger:
1. varianta cu iron dagger din 1 iron bar si 1 leather strip (care a mai fost mentionata mai sus);
2. varianta cu hide gloves din 1 leather si 2 leather strips (asta daca chiar aveti leather din belsug).
Dar chiar daca nu sunt farmate se poate cumpara la preturi destul de decente de la merchant.
Edited :P
Este leather Strip nu scrap :P, am uitat sa-i spun ceva la Tudoran, ca nu o sa-i para rau ca a comandat si versiunea PC, deoarece dupa ce se lanseaza Creation Kit va fi o explozie de mod-uri, si mod-urile pentru Elder Scrolls nu se compara cu nimic, dupa cum a demonstrat oblivion asta.
Strike, ti-a iesit foarte bine tipa aia. Ieri am reinceput si eu pentru a treia oara cu un personaj feminin de data asta, am stat cam juma de ora sa incerc sa o fac sa iasa draguta si zic ca mi-a iesit (parca e mai draguta a ta totusi). Oricum pe PC ai showracemenu, de unde poti schimba oricand look-ul fara sa afecteze altceva (poti schimba si rasa dar cred ca iti reseteaza skill-uri... nu ca nu ar exista comenzi si pentru alea).
Cu tipa asta vreau sa merg pe ceva gen sneaking/one-handed/destruction. Practic incepi o lupta facand un sneak attack cu melee, dai cu magii pana ramai fara magika si apoi treci pe un dual wield.
Cu destul de mult enchanting, ca probabil o sa ajung sa am doua set-uri, unul de pur casting, unul de melee. Oricum am inteles ca sneaking devine broken mai spre sfarsitul jocului (cu sneaking 100, cu 15x crit pe daggers, cu manusi care fac crit-ul ala sa fie 30x rupi tot), asa ca probabil o sa-l folosec mai mult ca survival tool cand e cazul, nu tot timpul. Si sa fur tot ce-mi iese in cale :)
Am incercat si un orc 2h si un nord cu sword+shield si devin cam plictisitori. La 2h era power attack, power attack, block and repeat. La 1h+s era block, bash, attack, attack and repeat.
Devine repetitiv. Din punctul meu de vedere ideal e sa mai amesteci melee cu ceva ranged. Si sneaking pare all around fun :)
Eu momentan sunt mai bolnav, incerc sa termin tot jocul folosind doar arcul. Pana acum imi merge, sa vedem mai incolo. :D
Mersi Witchalok, desi de-abia acuma am terminat de facut tipa si i-am gasit si un nume, Raidy parca nu se potrivea deloc... asa ca am gasit ceva mai nordic: Reise Todesfall
In cazul meu vreau un char bazat pe sneak, marksman si one hand, poate o sa incerc si dual wield dar pe moment imi place prea mult shield-ul :P.
Deci, dupa ce m-am chinuit atat sa ajung la smithing 100 sa fac Dragon armour, vad ca Draedric este ceva mai buna :|. Ambele la nivel Legendary comparate si Dragon<Daedric. Unde-i logica?
Si stie cineva daca e posibil sa upgradez mai sus de Legendary?