Una e sa vezi, alta e sa joci. Mai bine asteptati sa apara jocul si comentati dupa.
Una e sa vezi, alta e sa joci. Mai bine asteptati sa apara jocul si comentati dupa.
Grafica nu este punctul forte al jocului. Se vedea din primul in-game video de la E3 (parca), ca nu exceleaza la acest capitol. Nu sunt extra-super-mega fan. Am jucat putin 2-u, putin mai mult Morrowind, la Oblivion am terminat doar povestea principala si putin pe langa, dar pe acesta il astept cu sufletul la gura. Mi se pare foarte bun si sincer, abea astept o infruntare cu un dragon :evil:
Poti anula pe shopto preorder la un joc platit deja? :D
Am fost mare mare fan pina acum...Ce D-zeu are grafica? Ca arata a joc de acum 5-6 ani in unele locuri. Mi-e si frica sa incep asta dupa Dark Souls.
Ar face bine sa fie f f f captivanta povestea!
Acum am aruncat un ochi la acele 23 de minute, pe sarite, ca sa nu-mi stric experienta de joc... Ce pot sa zic. Arata mai rau ca Battlefield 3 de X360 fara HD textures si nici animatiile nu sunt stralucite... Sper doar sa compenseze printr-o lume imensa fara nici un loading time.
Deja nu mai e vorba ca grafica e ok si nu conteaza cat timp gameplay-ul e bun. Deja grafica iti zgarie retina si te opreste din jucat. Am jucat jocuri mai bune dpdv grafic pe iPad2.
Astept totusi o parere a cuiva care-l joaca, sau un review care sa atinga si acest aspect.
Animatiile alea din timpul bataliilor sunt de a dreptul hilare. Combinandu-le cu texturile, parca m-as intoarce in timp, prin 2001 asa.
Bethesda are o traditie in a scoate jocuri nerafinate care, cu cateva moduri facute de comunitate, devin geniale.Cu toate astea, ei au reusit sa nimereasca atmosfera la fix si sa faca fiecare joc special, chiar si cu toate bugurile.
Cred ca Skyrim trebuie cumparat doar pe PC pentru ca vor fi multe neajunsuri grafice/ de gameplay ce se vor rezolva in timp
Guys,guys nu-mi doream sa starnesc asa dezamagiri cu videoul ala, tineti cont totusi ca videoul nu e in HD si deaia se vede asa prost:(.Se observa totusi ca nu va fi ceva ce sa te uimeasca,in schimb pe mine m-au dezamagit mai mult animatiile personajelor,gameplayul, care din cate vad eu nu difera cu nimic fata de Oblivion Elder's Scrols.Ma asteptam la ceva mai fluid mai avansat tinand cont de ce am jucat in ultimul timp in alte jocuri asemanatoare (ch* Souls ch*).:p
Eu zic totusi sa nu va anulati nici o comanda si sa mai asteptati macar niste review-uri bine facute,nu cred ca va fi un joc slab, doar nu asa de bun sau revolutionar precum unii se asteapta.
Parca in varianta demo de la e3 arata mult mai bine
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
eu tot va spun ca Dark Souls va fi RPG of the year %%... glumesc. si eu am dat pre order la Skyrim. Intr-adevar grafica e chiar urata avand in vedere ca Bethesda se tot laudau cu noul lor engine grafic (creation parca ii zicea). Good thing i don't give a damn about graphics (si ca l-am luat pt PC %% :P:)))
Da, nu am anulat precomanda si nu cred ca o sa o fac, insa sunt dezamagit. Am citit si eu comentariile si am vazut ca video-ul este reuploadat de nush cate ori, insa ce mama lor au lucrat astia la joc? Nici eu nu sunt innebunit dupa grafica extraordinara la jocuri, desi nu strica, insa e putin prea de tot. Si aici ma refer la unele texturi si renderings care sunt putin spus grosolane. Dragonii si caracterele se misca ca niste roboti, animatiile chiar ca nu sunt cu nimic peste Oblivion, etc. Ca o sa fie misto universul nu ma indoiesc, dar ceea ce ma irita cel mai mult este hype-ul facut cu jocul! Mai ales ca eu am facut preorder pe XBox si ma lipsesc si de mods care cu siguranta fac jumatate din farmecul jocului. Offf, raman cu speranta ca poate poate o sa fie ceva de el!
P.S.: Regarding Dark Souls, cu toate problemele de pvp cu tot, it has my full support as GOTY!
(UPDATE - Videos removed as a courtesy to Bethesda. �Ed.)
---------- Post added 01-11-2011 at 07:39 AM ----------
incearca aici
Watch The First 23 Minutes Of Elder Scrolls V: Skyrim, Right Here | Kotaku Australia
Nici GTA 4 nu avea o super grafica. Trebuie totusi sa va ganditi ca lumea in care joci este imensa si un compromis trebuie facut.
Nu stiu la cati ani distanta de cand a aparut, ai jucat tu GTA4, dar eu l-am jucat la aparitie si avea o grafica superba. Iluminarea si putina desaturare, il fac sa arate destul de realist. Jocul inca arata mai bine decat acest Skyrim si decat multe alte jocuri de gen (genul lui)
Cu toate astea vanzarile sunt acolo sus. Sus rau de tot
SystemLink PC & Mac | Skyrim beating Modern Warfare 3 (and everything else) in Steam + Amazon pre-order sales
Nu mi-as fi imaginat ca un RPG poate sa invinga un "modern" FPS in materie de vanzari :o
in alta ordine de idei, 10 more days to go
http://www.youtube.com/watch?v=WUorAqFJVpM
Red Dead Redemption %%
Ma rog, pentru mine conteaza 0 cum arata. Sunt alte aspecte importante (durata de joc, Level design, coloana sonora etc) care il fac sa fie unul din jocurile importante de anul asta.