care erai pe acolo. yo am fost vlad013...
Printable View
care erai pe acolo. yo am fost vlad013...
trayone eram, l-am vazut si pe Mr Roby
am crezut ca vom avea si arabic commentary in vers ps3 dar..:-/!?special pt asta am luat si versiunea ps3:( pe langa cea de pc..
Grrr, ce ma enerveaza problemele cu serverele. Cel putin ultimate team nu am putut sa ma joc deloc. :-L
@Asperas la tine la versiunea de PS3 poti schimba comentatori? ca la mine arata decat Smith si cu Tyler parca si nu pot schimba
Ce mai conteaza tray ? :))
Sunt extrem de dezamagit de calitatea serverelor. Pai dupa ce impun online pass si toate porcariile pamantului, tot nu ma pot juca in conditii decente ? As fi inteles daca era vorba de un publisher micut, aflat la inceput de drum, dar de la EA ma astept la servicii ireprosabile, ceea ce momentan nu e cazul.
Chiar ma gandeam inainte de a achizitiona jocul ca, un mare plus in fata PES ar fi calitatea modulului online. Din pacate insa, lucrurile nu stau chiar asa. E deosebit de frustrant, sa fii dat afara din UT de cateva ori, iar cand in sfarsit reusesti sa pui lucrurile cap la cap si sa dai drumul la un joc, sa ti se deconecteze in mijlocul partidei. Ca sa nu mai pun la scocoteala faptul ca deja sunt considerat "quitter" in UT tocmai din cauza disconect-urilor frecvente. Mi se pare esential ca intr-un astfel de mod al jocului, lucrurile sa functioneze ireprosabil, pentru ca nu toti vrem//avem store (ca) sa cumparam pack-uri cu jucatori si sa le mai varam niste bani in portofel.
Pacat de joc, care este super antrenant si iti da senzatia ca te lupti pentru fiecare balon. Totusi, nu e atat de distractiv sa o faci doar contra AI-ul. Sper sa inteleaga si EA asta.
Din fericire eu n-am patit pana acum sa fiu dat afara si am gasit intotdeauna adversar indiferent de ora. Intr-adevar am patit in 2 meciuri sa am lag si timp de 2 minute sa se miste execrabil... Sa speram ca vor rezolva problemele in curand! :)
@Asperas la tine la versiunea de PS3 poti schimba comentatori? ca la mine arata decat Smith si cu Tyler parca si nu pot schimba
sal!da la mine merg schimbati comentatorii(te referi la ENGLISH)! comentariile in my fifa:unguresc,olandez,suedez,portughez,rusesc,germ an,francez, italian,spaniol,ceh,polonez si 2 in english!numai bine;)
Vorbim de FIFA12? In "MY FIFA 12" nu exista setari pentru comentariu sau limba...
Ele se regasesc in "CUSTOMIZE FIFA"->"SETTINGS" si avem doar �nglish si Arabic, iar la English poti alege Default sau Smith & Tyler...
Asta pe FIFA12 comandat de la GameShop valabil pentru zona 2.
Si treaba asta nu se poate schimba intr-un fel am vazut ca pe English intradevar este Smith&Tyler si default dar cei de la EA cand au zis ca or sa fie doua perechi de comentatori nu se refereau la toate versiunile?
si eu am jocul tot de la gameshop si nici la mine nu este cealalta pereche de comentatori . Daca nu o sa scoata un DLC ceva se pare ca ne-am luat o mare teapa de data asta cu Gameshop-ul .
Sunt convins ca GameShop-ul a umblat in codul jocului si a scos cealalta pereche de comentatori. Mai peste tot distribuitorii au acces la codul jocului si il pot modifica dupa bunul plac.
[/sarcasm]
A patit cineva sa ii primeasca eroarea asta la UT cand incearca sa gaseasca un meci: "There was an error creating your game session.Please try again." :|
?Nu reusesc sa intru intr-un meci la UT de aseara.
dap de FIFA 12 PS3 vorbesc!am FIFA 12 Special Edition(zona 2):-?
Stiti vreun site din UK care trimite in RO?
Pana acum luam de pe Sendit.com dar vreau sa mai vad ceva alternative.
shopto.net
Mi-am luat MK9 de acolo. Fifa12 Special Edition am luat de la sendit. Era mai ieftin cu vreo 8euro.