Defapt o sa arate la fel ca Bf3, albastru.....
Printable View
Cine vrea sa jucam online add: silvian92 (xbox)
Joc Battlefield 3 aproape zilnic si am casca cu microfon. PSN ID: Sergiuxp
Astept add-uri si hai la joaca :)
Sa mor de reusesc sa controlez jet-u cu mouse-ul si tastatura.
In cq pe noile harti(aftermath,armored kill si endgame) sunt întotdeauna 5 obiective?sau doar pe cq large?(vorbesc doar de console)
cum mai e comunitatea pe ps3?sunt doar jucatori de nivel mare cu heli/jets care rad tot de pe harta ?sau mai e loc de newcomers ?
eu sunt infanterist si matur cu pilotii din helicopters si cu cei din jets, ii fac sa renunte la jucariile lor (they make rage quit anyway).
si cu dlc-uriiel cum e ?pe CQ sunt intodeauna 5 obiective ?
BF 4 artwork
Intrebare de noob. Mi-am luat de pe Origin Bf3 pt PC(l-am prins la oferta=10 euro). Normal joc pe PS3, dar l-am luat si pe PC pentru a vedea si eu ce diferente sunt. Dar unde am multiplayerul? Sa vad si eu serverele asa cum le vad pe PS3.
Intri in el de pe origin si ti se va deschide un browser...jocul nu are meniul propriu-zis..totul se face pe battlelog..acolo ai multiplayer si server list..
Normal ca sunt diferente mari..harti mai mari cu pana la 8 obiective pe cq large si 64 jucatori..practic e alt joc...trebuie sa fi mult mai atent..datorita mouse+keyboard poti fi omorat teoretic de la orice distanta..aimul e mai precis..pe de alta parte e si mai mult haos si mai multi sniper camperi..
Intrebare de noob. Mi-am luat de pe Origin Bf3 pt PC(l-am prins la oferta=10 euro). Normal joc pe PS3, dar l-am luat si pe PC pentru a vedea si eu ce diferente sunt.
Sunt diferente majore intre PC si PS3?!
Grafica foarte buna in comparatie cu ps3-ul asta daca poate sa duca pc-ul tau jocul la ultra.
Multiplayer-ul e de 64 de playeri.
Hackeri in multiplayer.
Am gasit. Trebuia mutat userul care il folseam de pe PS3 pe PC. Ms.
un co-op pe hard cap coada cu mine cineva? :(