Pentru mine
gaming-ul este o obsesie dusă la extrem++. Așa a fost �ncă de la o v�rstă fragedă. Acum am 22 de ani.
Eu mă joc zinlic (cu mici excepții) peste 17 ore. Ce mă joc? Orice și pe orice (�mi place ca atunci c�nd mă joc să ma enervez, pe mine niciodată nu mă vezi calm �ntr-un joc, orice mă enervează - de la o usă care nu se deschide la timp p�nă la o eroare de conexiune - vezi gears of war 2-). Da, am jucat �n cs 1.6 PGL, și �mi place gaming-ul competitiv și-l �ncurajez ori de c�te ori am ocazia. Cu prietenii? nu discut altceva dec�t games. Games, games, games.
Dacă nu-mi merge un joc sau n-am acces la games...mă simt rău, mă doare capul, n-am poftă de m�ncare, n-am somn, sunt confuz, etc. - I need my damn games!
Starea mea de spirit se schimbă des (foarte des) - aici sunt instabil Te-Hee - dacă jocul e sad...sunt și eu sad, dacă jocul e mai agitat sunt si eu agitat, etc.
Da, am o educație - Liceul de muzică terminat, o facultate terminată, un master (primul an) + o altă facultate (�n ultimul an) - se poate...n-am dat niciodată educația pe games și totuși...nu pot fără ele.
Da, mai am alte activități (nu multe - vezi rubrica sport and music -)...
Ce să mai zic...cei care mă cunosc spun că sunt ok (Ice știe pasiunea mea pentru jocuri și alți prieteni...Doamne...c�nd am văzut că se-nchide WiTi...no comment).
(heh, multe de zis...) - That's me.
- cyber-Freak
*p.s.
...păi visam noaptea-n somn tactici la Dead Rising cum să merg prin mall mai rapid și să evit unele zone. Și evident că erau bune =D>
*p.s. 2
...și-mi place să ascult piesa asta p�nă lesin -
YouTube - Silent Auction - Reasons to Love http://e.vampirefreaks.com/emotes/kiss.gif
(cam la asta se rezumă -
my love life -)