1. Poza cu iFon 4 :))
2.Acu in vara :)
3.Nu mai am cercel :) l-am avut pentru 1 saptamana(poza era facuta in Romania)
Printable View
1. Poza cu iFon 4 :))
2.Acu in vara :)
3.Nu mai am cercel :) l-am avut pentru 1 saptamana(poza era facuta in Romania)
Yup, i ♥ hats.
Si-n America este balu' bobocilor ma?
Cam atatea pentru moment...
Prima poza:))...:))
Mda... facusem rost de o palarie si de ocherari de soare. Iarna:))
Wow ce melodie veche... si inca imi mai aduc aminte de ea. In legatura cu poza... sper ca v-ati dat seama ca e facuta la panarama:)). Sustin hip-hop-ul, ba chiar si cant, si nu am nimic in legatura cu noua degeneratie de cocalari.
Din pacate pentru tine, aceasta poza va fi pentru totdeauna pe internet. Te vei trezi cand te vei mai maturiza un pic si ai sa-ti dai seama. Si tu, si ceilalti care se pozeaza in astfel de ipostaze gangsta'.
Noi, astia cu cativa ani mai mari ca voi suntem mai frustrati, ca na, am imbatranit, suntem gelosi. Dar e si chestia aia, ca din punctul meu de vedere cel putin, nu mai exista undeva in tara asta vreun adolescent "normal". Si asta e cam trist...
In rest, carry on. Big pimpin lol
Ok, data viitoare cand o sa mai "urc" ceva pe net o sa am mai mare bagare de seama:D
Normal is the new paranormal!
Ce aveti cu baiatul, e poza facuta la vrajeala, am si eu d'astea... ce, cand vezi o poza cu un copil de 5 ani cu chilotii in cap ii zici "Te vei trezi cand te vei mai maturiza un pic si ai sa-ti dai seama."? :))
Daca era coca, era in casa, se vedea blitzul in oglinda si era soba de teracota in fundal. lol
daca era coca in poza 3 avea in mana in loc de gigi o bere noroc ;)
Asa, mai de iarna, lasam parul sa creasca ;;) (P.s. acum este mult mai lung parul, poza este facuta acum.. 2 luni :-S )
No, uite asta poza. De catalog nu alta. Manca-l-ar tata lol
Micutule trickz... te uitai dupa o "nava" sau era superman? :D