...daca aveai jocul pe Ps3 il cumparam si jucam cap coada povestea...asa tot caut pe cineva sa termin cap coada Dr2 :(
Printable View
...hai c-am scos-o la capat! :))))) ce nebunie de proiect! :))))) Pt. alea 10 min si 13 sec am muncit cateva ore bune :)))
Am taiat/eliminat peste o ora de plimbat aiurea, lol, stupid clown car! :))).
Clip imediat, defapt...le pun pe toate. Sper sa nu mai dispara :( de pe forum.
Am centralizat guide-urile aici:
...hai mai, nimeni nu-l are pe 360? :(
Il iau eu in decembrie, daca suporti sa astepti pana atunci.
Mai e ceva de zis? B-)
:o - ce ach. infernal! :))Quote:
Alpha Vs. Omega - Brought Denyce to attack Sgt Boykin. Why would you put the poor girl through all that?
Asa pe scurt: Denyce e primul (folosesc termen general) ostatec pe care-l intalnesc in joc (si cel mai slab), no eu trebuie sa-l mentin in viata pana spre finalul jocului (case 7-2 - adica sa fac si misiuni and stuff, nu doar sa stau pe loc) si sa ma asigur ca-l ataca pe Sgt Boykin (pe scurt, un fel de Duke Nukem).
That's crazy! B-)
***later edit***
Cred ca aplic eu o tactica bruta, si sanatate buna. Adica salvez tot ce pot (deci max 8 in acelasi timp) si le dau la toti ARME AUROMATE (LMG sau Assault Rifle) si sa vedem care se mai atinge de mine..erm...Denyce :))
Aici o poza (inca nu-s toti dar asa ca fapt divers) :evil:
Like a boss B-)
L-am deblocat! B-) - video la dimineata sau mai spre seara :evil:
...noooooooo, am uitat de el si n-am chef acuma de editat. Le pun toate la final. Acum joc co-op challenges.
Damn zombies! :)))))
Like a boss! :>
http://youtu.be/P_CJ18slpS8
...kill ALL the zombies! :))
Hai ca mai am inca 6 challenges si am terminat! :p
GOLD! B-) :zombieleft:
Done & Done
In caz ca aveti probleme:
Au reactivat link-ul :)
Just 4 fun (ultimul video guide pt joc).
DR2: Off The Record | Photo Album & Award Winning Photography Guide Progress ... 10/75 :))
1k/1k i-am facut acum cateva zile (dupa o lunga pauza, lol).
Final Update! :)
Daca il mai joaca cineva de aici, am putea sa facem co-op challenges and stuff?