Cu Shift clar nu are nici o treaba. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca Hot Pursuit. In rest, chiar nu ma intereseaza ce si de unde imprumuta.
Printable View
Cu Shift clar nu are nici o treaba. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca Hot Pursuit. In rest, chiar nu ma intereseaza ce si de unde imprumuta.
Ideea mi se pare buna doar sa faca campania interesanta si multiplayerul Addictive :)
Edit : Pe gameshop jocul este bagat la categoria de simulatoare , din trailer nu prea pare sim.
Need for Speed: The Run box art
O sa arate bine:
SystemLink Multi | Need For Speed: The Run will use Frostbite 2
---------- Post added 01-05-2011 at 10:32 AM ----------
Realizezi ca poate sa fie un joc mai bun decat Hot Pursuit :) Conceptul e chiar misto.
Atunci c�nd �l vei avea �n consolă cu siguranță te va deranja �n continuare titlul jocului și vei avea suficiente momente �n care vei ieși �n decor deoarece te va măcina teribil ideea "The Run". :evil:
Nfs the run e facut de black box care avea grija de nfs world online(care acum e lasat in paragina).
Asa ca nu ma astept la ceva bun sau inovator, posibil sa fie mai urat ca undercover
Need For Speed: The Run features 'out-of-car sequences' | N4G
Quote:
For the first time in Need For Speed's history, Need For Speed: The Run will let the player get out of the car, GamerZines can reveal.
Degeaba poti iesi din masina, daca e doar pt quick time events-uri. Destul de patetic si prost realizat. Iar la grafica, e mult prea slab, sincer.
Ca si concept si idee, pare interesant, dar ca realizare e prea slab. Nu are ce cauta NFS in titlu. Puteau face un nou IP cu chestia asta.
Hmm, gameplay pe PS3... Engine asemanator cu primul Underground... Mi se pare mie sau era cam sacadat totul ?
Toate ideile astea cu sacadarile... cred ca aveti prea mare incredere in stream-urile voastre. Eu nu mi-am dat seama, dar vezi ca a pus paul mai sus filmul de pe YT. De curiozitate... e la fel?
scapa si tu de calculatorul tau super puternic cu 3dfx, renunta la dial-up, trage un pui de somn ca esti mult prea obosit, si dupa totul o sa decurga ok:>.....
Eu nu cred ca te-am jignit, las-o mai moale cu misto-urile astea ieftine ca nu ne cunoastem asa bine. OK ?
Sa zicem ca as avea dialup. E irelevant, din moment ce video-ul este "cache-uit" inainte (scuzati expresia).
Am zis clar ca mie mi se pare ca sacadeaza, masina se misca cam aiurea, nu vad trecere fluida intre frame-uri. Poate fi de la cum e filmat si codat filmuletul, dar eu zic ca e din cauza jocului neoptimizat si e o problema de frame rate in joc.
totul este irelevant....si postul tau si eu....tot omule....tot....hai nb
Cum sa faci Bugatti Veyron exclusiv pentru PS3? Astia sunt cretini :o
Arata cum arata, dar e Frostbite 2 (wow!). Se mai mira cineva de ce inca nu am vazut cum arata BF3 pe console?
http://www.youtube.com/watch?v=8YO0EmMrmRA