Revin cu încă 10 coduri, ultimele bucăți :) Aceleași condiții pt înscriere, "thanks" la această postare. Duminica pe la prânz efectuez tragerea la sorți. Baftă!
Printable View
Revin cu încă 10 coduri, ultimele bucăți :) Aceleași condiții pt înscriere, "thanks" la această postare. Duminica pe la prânz efectuez tragerea la sorți. Baftă!
Thx pleaseee
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Apasă butonul de thanks daca vrei să participi, altfel se umple topicul și mi-e greu să urmăresc
Ai aici exemplu
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1320804
Thanks , vreau si eu un cod ( ca data trecuta nu ai vrut sa ma bagi la extragere :)) )
Thx , multumesc, am gasit si butonul.
Avem cei 10 crai norocoși, va trimit imediat PM. Vă las mai jos încă o dată un mic ajutor
Attachment 263129
Sa inteleg ca 12 nu e pe lista celor norocosi?
Multumesc am primit.
Si eu am primit, multumesc frumos
Oh man, ce l-am ratat. :( N-am verificat thread-ul. Oh well, daca se intampla sa aiba cineva vreun cod de PS4/PC as fii recunoscator.
Daca mai are cineva unul in plus si poate sa faca o bunavointa, primesc cu cel mai mare drag :))
mai exista coduri ptr beta ?
am facut acel sign up , insa fara pre order , exista vreo sansa sa mearga beta ? fara cod , fiind pe lista de wait list .
daca mai are cineva un beta key si nu mai are nevoie/sau timp in weekend si-l poate dona?! mersi in avans
Aveti idee la ce ora dau drumul la beta pe ps4/pc?
ora 2
Ora 14 sau in 2 ore de acum?